Μια ανάσα από Μπάλντοκ ο Παναθηναϊκός

Ο Μπάλντοκ

i

© Intime

Μια ανάσα από Μπάλντοκ ο Παναθηναϊκός

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:39 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 19.05.2024

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του διεθνή δεξιού μπακ, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος αγωνίζεται στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Μια ανάσα από τον Τζορτζ Μπάλντοκ είναι ο Παναθηναϊκός. Ο τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων, Γιάννης Παπαδημητρίου έχει έρθει σε επικοινωνία με τον παίκτη και τους ανθρώπους του για τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι.

Η οικονομική πρόταση του Παναθηναϊκού καλύπτει τα «θέλω» του Έλληνα διεθνή δεξιού μπακ, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει θετικά στην προσφορά. Το συμβόλαιό του με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Πράσινοι κινήθηκαν άμεσα για να τον κλείσουν ενόψει της νέας σεζόν. Προσθέτοντας παράλληλα έναν ακόμα Έλληνα στο ρόστερ.

Η υπογραφή Παναθηναϊκού-Ιωαννίδη έρχεται με τον τελικό του Κυπέλλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:43 - 03.05.2024

Η υπογραφή Παναθηναϊκού-Ιωαννίδη έρχεται με τον τελικό του Κυπέλλου

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» έδωσε μία διαφορετική διάσταση στην υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη, με τον Παναθηναϊκό και τον διεθνή επιθετικό να αναπροσαρμόζουν τη συνεργασία τους μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 31χρονος ακραίος αμυντικός αγωνίζεται εδώ και έξι σεζόν στις «λεπίδες», με τις οποίες έχει κερδίσει δύο φορές την άνοδο από την Championship στην Premier League.

Συνολικά με την αγγλική ομάδα μετράει πάνω από 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έξι γκολ και 16 ασίστ. Ακόμα έχει αγωνιστεί στη ΜΚ Ντονς, την Όξφορντ Γιουνάιτεντ, την Τάμγουορθ, τη Νορθάμπτον και την ισλανδική Λένγκιουντελντ. Ακόμα είναι διεθνής με την Ελλάδα έχοντας αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια.

Ο Μπάλντοκ θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, αφού έχει ήδη ανακοινώσει τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο Σέρβος μέσος αποκτήθηκε από τη Χετάφε και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την ελληνική ομάδα έχει διάρκεια τριών ετών, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2028.