Πανέτοιμοι Μπερνάρ και Μλαντένοβιτς για τον ΠΑΟΚ

Μπερνάρ

i

Intime

Πανέτοιμοι Μπερνάρ και Μλαντένοβιτς για τον ΠΑΟΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:43 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 20.05.2024

Ο Μπερνάρ και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς την Παρασκευή και τέθηκαν στη διάθεση του Τερίμ για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Έτοιμοι για την Τούμπα είναι ο Μπερνάρ και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Οι δύο «πράσινοι» συμμετείχαν σε όλο το πρόγραμμα στην προπόνηση της Παρασκευής και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό εναντίον του ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη.

Ο Φατίχ Τερίμ αγωνιά και για τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο διεθνής στράικερ γυμνάστηκε ξανά μόνος του σε πιο χαλαρό ρυθμό, όμως αισθάνεται καλύτερα. Ο Ιωαννίδης έχει πολλές πιθανότητες να προλάβει το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Κρίσιμο 48ωρο: Ο Μπουλούτ αποφασίζει για το μέλλον του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:36 - 09.05.2024

Κρίσιμο 48ωρο: Ο Μπουλούτ αποφασίζει για το μέλλον του

Η Κάρντιφ Σίτι καθέτεσε την τελική πρόταση της στον Ερόλ Μπουλούτ για την ανανέωση του συμβολαίου του και ο Τούρκος δεσμεύτηκε να απαντήσει άμεσα. Στην Ελλάδα βρίσκεται συνεργάτης του παλαίμαχου αριστερού μπακ!

Ωστόσο, είναι σαφές πως ο Τερίμ δεν θα ρισκάρει ξανά με τον Ιωαννίδη και αν δεν είναι απόλυτα υγιής, θα τον αποκλείσει από την αποστολή. Παρά την έντονη επιθυμία του 24χρονου επιθετικού να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια για το διπλό στη συμπρωτεύουσα.

Οι μέρες περνούν για την επανέναρξη των Play Offs και ο Τερίμ αποφασίζει για την τακτική του για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Πάντως, ο Τούρκος δεν έχει προβεί ακόμα σε δοκιμές για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την Παρασκευή (10/5): «Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Οι Μπερνάρ- Μλαντένοβιτς επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Ο Ιωαννίδης συνέχισε το ατομικό ενώ οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα».