Η συνάντηση του Τερίμ με τον Καραγκούνη και το μήνυμα του Τούρκου τεχνικού

Η συνάντηση του Τερίμ με τον Καραγκούνη και το μήνυμα του Τούρκου τεχνικού

Γιώργος Σακελλαρίου 20:19 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 23.03.2024

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε στο Κορωπί και συνομίλησε με τον Φατίχ Τερίμ κι ανθρώπους της ομάδας.

Μία ευχάριστη επίσκεψη είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου και πρωταθλητής Ευρώπης, ο Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» στη διάρκεια της προπόνησης. Ο «Κάρα» συνομίλησε και με τον Τούρκο τεχνικό Φατίχ Τερίμ. Συζήτησαν στα ιταλικά, αφού και οι δύο εργάστηκαν στη γειτονική χώρα, αλλά δεν τέθηκαν αντίπαλοι. Ο Καραγκούνης αγωνίστηκε στην Ιντερ (2003-05) και ο Τερίμ ήταν προπονητής στη συμπολίτισσα Μίλαν (2001).

Ο 47χρονος Καραγκούνης και ο 70χρονος τεχνικός φωτογραφήθηκαν μαζί, ενώ ο «τυπάρας» φωτογραφήθηκε και με τον Μερτ Τσετίν, τον συνεργάτη του Τερίμ. «Χαίρομαι που σε βλέπω φίλε μου, Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σου», έγραψε ο Τερίμ στον λογαριασμό του κι ανέβασε φωτογραφία με τον Καραγκούνη, ενώ ο Τσετίν έγραψε «θρύλος».

Για τον Τερίμ, παράλληλα, η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα, αφού έχει γενέθλια η κόρη του Μέρβε. Ανέβασε στα social media ένα κολάζ με την κόρη του κι έγραψε: «Όταν σε κοιτάζω, βλέπω τα 40 από τα 70 χρόνια της ζωής μου. Μία πολύ έξυπνη και δυνατή γυναίκα. Η καλύτερή μου φίλη, συγκινητική, όμορφη κόρη... Μακάρι να είναι γεμάτη ομορφιά η ζωή σου σαν την πρώτη μέρα της ηλικίας σου. Σε αγαπώ τόσο πολύ», ανέφερε ο Τερίμ.

Να θυμίσουμε ότι το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός έδωσε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τη β’ ομάδα. Το παιχνίδι είχε διάρκεια δύο 35λεπτα.

Οι δύο ομάδες του «τριφυλλιού» αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Η πρώτη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 54′ με σουτ του Γερεμέγεφ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Βαλεντίν Μαντσίνι ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο τελειομανής Σλούκας: Ακύρωσε δείπνο με τον Βέσελι και έμεινε μέχρι τα ξημερώματα στο ΟΑΚΑ
EUROLEAGUE

18:07 - 23.03.2024

Ο τελειομανής Σλούκας: Ακύρωσε δείπνο με τον Βέσελι και έμεινε μέχρι τα ξημερώματα στο ΟΑΚΑ

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR αμέσως μετά τη μεγάλη εμφάνιση επί της Μπαρτσελόνα ακύρωσε το δείπνο με τον Γιαν Βέσελι παραμένοντας μέχρι τις 2 τα ξημερώματα στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Αράο (35΄ Κώτσιρας), Ούγκο, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν (35΄ Μπερνάρ), Βιλένα, Τζούριτσιτς, Λημνιός (35΄Αϊτόρ), Μαντσίνι (35΄ Παλάσιος), Γερεμέγεφ

Παναθηναϊκός Β΄: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (54΄ Λάμψιας), Μαρτίνης, Σιδεράς, Προδρομίτης, Καραμπάς, Αθανασακόπουλος, Β. Μαντσίνι, Κυριόπουλος (60΄ Χατζηιωάννου) , Φουρτάδο, Νταμπίζας (54΄ Λιούμης)

Απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν, Ζέκα, Μλαντένοβιτς, Μπακασέτας και Ιωαννίδης ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι και Σένκεφελντ.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη την προσεχή Δευτέρα το απόγευμα.