«Μπάσιμο του Ερυθρού Αστέρα για Μαξίμοβιτς – Αδύνατον να ανταγωνιστεί την πρόταση του Παναθηναϊκού»

O Νεμάνια Μαξίμοβιτς αριστερά στη φωτογραφία

i

fss.rs

«Μπάσιμο του Ερυθρού Αστέρα για Μαξίμοβιτς – Αδύνατον να ανταγωνιστεί την πρόταση του Παναθηναϊκού»

Στέλιος Βαρδάκης 20:05 - 21.03.2024

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει ανακοινώσει τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς για τα επόμενα τρία χρόνια, ωστόσο όπως αναφέρουν στη Σερβία ο Ερυθρός Αστέρας πήγε να κάνει... ριφιφί και να «κλέψει» τον Σέρβο μέσο πριν κλείσει στους Πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/3) την απόκτηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς από τη Χετάφε για τα επόμενα τρία χρόνια. Ωστόσο λίγο πριν κλείσει ο Σέρβος στους Πράσινους, φαίνεται ότι ο Ερυθρός Αστέρας πήγε να κάνει... ριφιφί και να τον «κλέψει» από την ομάδα του Φατίχ Τερίμ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από τη Σερβία πιο αναλυτικά ο Ερυθρός Αστέρας είχε δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή μέσο, ο οποίος σύμφωνα με τον πρόεδρο της Χετάφε, ήθελε να επιστρέψει σε μια ομάδα της χώρας του ή γειτονικής. Κάπως έτσι οι φήμες άρχισαν να... φουντώνουν.

«Ο Μαξίμοβιτς θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Ήτανε μαζί μας στην Ισπανία για αρκετά χρόνια και θέλει να επιστρέψει με την οικογένειά του στην πατρίδα του ή σε κάποια χώρα κοντά σ' αυτή. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Παρόλα αυτά αυτές οι φήμες δεν ήταν ρεαλιστικές, αφού η ομάδα του Βελιγραδίου δεν είχε τα λεφτά για να ανταγωνιστεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι συγκεκριμένα δίνουν έξι εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια στον Σέρβο, δηλαδή δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Το ποσό αυτό φαίνεται ότι ήταν απαγορευτικό για τον Ερυθρό Αστέρα, αφού ξεπερνούσε το μπάτζετ της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι ο Μαξίμοβιτς θα είναι ο τρίτος Σέρβος στον Παναθηναϊκό, μετά τους Φίλιπ Τζούριτσιτς και Φίλιπ Μλαντένοβιτς

Τη φετινή σεζόν ο 29χρονος μέσος μέτρησε 31 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκοντας τέσσερα γκολ. Τη φανέλα της Χετάφε τη φοράει από τη σεζόν 2018-19 και μετράει πάνω από 150 συμμετοχές με την ομάδα της Μαδρίτης. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Βαλένθια, Αστάνα και Ντομζάλε.