Οι Γεντβάι και Σένκεφελντ συνεχίζουν να γυμνάζονται ατομικά

Τιν Γεντβάι

i

Intime

Οι Γεντβάι και Σένκεφελντ συνεχίζουν να γυμνάζονται ατομικά

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:01 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 21.03.2024

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται και ακόμα ο Τιν Γεντβάι και ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν έχουν ενσωματωθεί στην ομαδική προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ούτε σήμερα ενσωματώθηκαν στην προπόνηση του Παναθηναϊκού οι Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί συνεχίζουν να γυμνάζονται ατομικά και θα δοκιμάσουν να προπονηθούν με τους συμπαίκτες τους την επόμενη εβδομάδα.

Βέβαια, επειδή ο Σένκεφελντ και ο Γεντβάι προέρχονται από πολυήμερη απραξία, όσο καθυστερεί η ενσωμάτωση τους, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να είναι έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και να παίξουν εναντίον του ΠΑΟΚ την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Η προπόνηση της Πέμπτης είχε διάρκεια 1,5 ώρας και μεγάλη ένταση. Με τους «πράσινους» να ολοκληρώνουν με δίτερμα στο μισό γήπεδο και με αρκετή τακτική από τον Φατίχ Τερίμ.

Από το πρόγραμμα απουσιάζουν οι εννιά διεθνείς του Τριφυλλιού. Οι οποίοι θα επιστρέφουν σταδιακά στο «Γεώργιος Καλαφάτης» από το Σαββατοκύριακο και έπειτα. Η επιστροφή των παικτών θα ολοκληρωθεί την προσεχή Τετάρτη.

«Πρόγραμμα μιάμισης ώρας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, συνέχισαν με άσκηση κυκλοφορίας μπάλας και άσκηση ένας εναντίον ενός σε μικρό χώρο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Πέμπτης 21/3.