Ο Μλαντένοβιτς επέστρεψε από τη Σερβία

Φίλιπ Μλαντένοβιτς

i

Intime

Ο Μλαντένοβιτς επέστρεψε από τη Σερβία

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:39 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 26.03.2024

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ήταν ο πρώτος από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο οποίος επέστρεψε στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Οι ημερομηνίες για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων τελειώνουν και οι διεθνείς σταδιακά επιστρέφουν στους συλλόγους που ανήκουν. Στον Παναθηναϊκό, ο πρώτος ο οποίος επέστρεψε από το εξωτερικό ήταν ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Ο Σέρβος αριστερός μπακ πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης, αν και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Από την Τετάρτη, ο Μλαντένοβιτς θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, από την Τετάρτη αναμένονται σταδιακά και οι υπόλοιποι 8 διεθνείς παίκτες. Με το επίκεντρο της προσοχής να τίθεται στους Μπακασέτα, Ιωαννίδη και Ζέκα, οι οποίοι απόψε διεκδικούν την πρόκριση τους στο Euro 2024, στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γεωργία.

«Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις στο γυμναστήριο, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες, σέντρες και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Αποθεραπεία έκανε ο Μλαντένοβιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Εθνική Σερβίας και επέστρεψε. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Τρίτης.