Οι ευχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα 116 χρόνια ζωής: «Χρόνια πολλά στην αιώνια αγάπη μας»

Παναθηναϊκός

i

© Panathinaikos FC

Οι ευχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα 116 χρόνια ζωής: «Χρόνια πολλά στην αιώνια αγάπη μας»

Πάνος Κορομηλάς 09:17 - 03.02.2024

Εορταστική ημέρα το Σάββατο (03/02) για τον Παναθηναϊκό, που συμπληρώνει 116 χρόνια ζωής. Η ΠΑΕ του συλλόγου ευχήθηκε με μια ιδιαίτερη ανακοίνωση, ενώ και η πράσινη ΚΑΕ τίμησε τη γιορτή με ένα ξεχωριστό βίντεο.

Τα 116 χρόνια από την ίδρυση του συμπληρώνει σήμερα (02/03) ο Παναθηναϊκός, σε μια ημέρα γιορτής για την ομάδα. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση της στάθηκε στην επέτειο της ομάδας, ενώ και η πράσινη ΚΑΕ δημιούργησε ένα όμορφο βίντεο για να τιμήσει την ημέρα αυτή. 

«Χρόνια πολλά στην αιώνια αγάπη μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«116 χρόνια Παναθηναϊκός!

Χρόνια πολλά στον σύλλογο που ομορφαίνει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο. 

116 χρόνια! Σήμερα, 3 Φεβρουαρίου, γιορτάζει ο πιο ένδοξος σύλλογος στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός μας! Σαν σήμερα ο Γεώργιος Καλαφάτης δημιούργησε τον σύλλογο που δόξασε τη χώρα μας στα πέρατα του κόσμου, μία ομάδα που έγινε γνωστή σε όλους για τις επιτυχίες της, το ήθος, τις αρχές που πρεσβεύει.

«Ο Παναθηναϊκός που είναι μία ιδέα, είναι αθάνατος», όπως είχε αναφέρει σε μία ομιλία του, ο Πατριάρχης του Συλλόγου μας, Απόστολος Νικολαΐδης.

116 χρόνια μετά τον πρώτο σπόρο, το Τριφύλλι μας βρίσκεται μπροστά σε νέες προκλήσεις. Αγωνιστικές, κυνηγώντας τίτλους στην Ελλάδα και διακρίσεις στην Ευρώπη. Μεσομακροπρόθεσμες με το μακρόπνοο πλάνο της Παναθηναϊκής Πολιτείας στο Βοτανικό με την κατασκευή νέου σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου αλλά και εγκαταστάσεων για τα αθλήματα του Αθλητικού Ομίλου, του Ερασιτέχνη -όπως έχουμε συνηθίσει να τον κατονομάζουμε.

Όλοι εμείς, τα εκατομμύρια φιλάθλων του Παναθηναϊκού ανά τον κόσμο, θέλουμε τούτη την, καθ’ όλα ξεχωριστή για το σύλλογο, ημέρα να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον Γεώργιο Καλαφάτη, τον άνθρωπο που έδωσε υπόσταση στο όνειρο του, δημιουργώντας έναν τρόπο ζωής: τον Παναθηναϊκό μας! Μέσα από τη στάση του καθενός μας οφείλουμε πάντοτε να κρατάμε ψηλά την πράσινη σημαία με το τριφύλλι, ως ιερό καθήκον απέναντι στους ανθρώπους που άναψαν τη φλόγα της αγάπης προς τον σύλλογο.

Χρόνια πολλά στον Σύλλογο Μεγάλο! Χρόνια πολλά στην αιώνια αγάπη μας! Χρόνια πολλά στον Παναθηναϊκό μας».

«Ο Μπερνάρ απάντησε θετικά, η συμφωνία ανακοινώνεται το Σαββατοκύριακο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:57 - 02.02.2024

«Ο Μπερνάρ απάντησε θετικά, η συμφωνία ανακοινώνεται το Σαββατοκύριακο»

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος υποστηρίζει πως η Ατλέτικο Μινέιρο και ο Μπερνάρ συμφωνήσαν να συνεργαστούν από την 1η Ιουλίου και η επιστροφή του 30χρονου μεσοεπιθετικού στο Μπέλο Οριζόντε, θα γνωστοποιηθεί άμεσα.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η πράσινη ΚΑΕ:

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }