«Ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει δύο εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Μορουτάν από την Ανκαραγκουτσού»

Ολίμπιου Μορουτάν

i

©Photo by Alex Nicodim/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

«Ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει δύο εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Μορουτάν από την Ανκαραγκουτσού»

Sportal newsroom 13:08 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 05.01.2024

Ο εξτρέμ της Ανκαραγκουτσού, Ολίμπιου Μορουτάν φαίνεται να είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με ρουμάνικα δημοσιεύματα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Ολίμπιου Μορουτάν, για τον οποίο αυτή τη φορά οι Ρουμάνοι αναφέρουν πως ο 24χρονος εξτρέμ της Ανκαραγκουτσού βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό.

Ο Μορουτάν φαίνεται πως είναι έτοιμος να μετακομίσει στη χώρα μας για λογαριασμό των «πρασίνων», σύμφωνα με τους Ρουμάνους οι οποίοι επικαλούνται τουρκικές πηγές. Μάλιστα, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ανκαραγκουτσού όπου αγωνίζεται ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

«Ο δευτεραθλητής Ελλάδας εμφανίζεται έτοιμος να πληρώσει 2 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Μορουτάν», σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ της digisport.ro.

Η γνωριμία με τον Τερίμ

Ο 24χρονος διεθνής πλάγιος μεσοεπιθετικός γνωρίζεται πολύ καλά με τον Φατίχ Τερίμ από την περίοδο της κοινής θητείας τους στην Γαλατασαράι. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2015-16 στην Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, όπου έπαιξε σε 15 ματς με ένα γκολ. Ακολούθησε η Μποτοσάνι για δύο χρόνια με 55 ματς και δύο γκολ, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2017 έως το καλοκαίρι του '21 έπαιξε στη Στεάουα.

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μεγάλη «μάχη» του Big 4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:03 - 05.01.2024

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μεγάλη «μάχη» του Big 4

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το... αριστερό στο 2024, ενώ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήραν τη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το «Big 4» σε ότι αφορά την κατάκτηση;

Το καλοκαίρι του 2021 η Γαλατασαράι αγόρασε τα δικαιώματά του έναντι 4,2 εκατ. ευρώ (με 1,5 εκατ. μπόνους επίτευξης στόχων) υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο με τον Ρουμάνο εξτρέμ ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι κατέληξε στην Ανγκαραγκουτσού που πλήρωσε 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από την «Τσιμ Μπομ» κι έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2026.