Οι σκέψεις του Τερίμ για τον αγώνα με τον Άρη

Φατίχ Τερίμ, Τάσος Μπακασέτας

i

Intime

Οι σκέψεις του Τερίμ για τον αγώνα με τον Άρη

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:00 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 28.02.2024

Ο Φατίχ Τερίμ δοκίμασε ορισμένες από τις σκέψεις του και ίσως να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη.

Σε έναν μαραθώνιο που κάθε στραβοπάτημα μετράει, ο Παναθηναϊκός κατάφερε με τις ισοπαλίες με τη Λαμία και την Κηφισιά να μην έχει άλλα περιθώρια απώλεια βαθμών. Προκειμένου να αποφύγει τον οριστικό εκτροχιασμό από την διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή. Άρα στο αποψινό (21:00) ματς με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», η νίκη συνιστά επιτακτική υποχρέωση για το Τριφύλλι.

Ο Φατίχ Τερίμ είχε 48 ώρες για να ανασυγκροτήσει το γκρουπ του και να επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και το μαχητικό πνεύμα. Το τι κατάφερε ο Τούρκος προπονητής, θα φανεί στο τερέν του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Εκτός από την ψυχολογική προετοιμασία, ο Τερίμ έχει να λάβει αποφάσεις για τη σύνθεση της ενδεκάδας. Το πρώτο δεδομένο είναι πως ο 71χρονος τεχνικός δεν θα διαφοροποιήσει το σύστημα, διατηρώντας το συνηθισμένο του 4-3-3.

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα, ο Τερίμ ίσως να προβεί σε περιορισμένο ροτέισον. Στις ασκήσεις της Τρίτης, ο Τερίμ έδειξε μερικές από τις σκέψεις του, αν και δεν είναι πάντα αντιπροσωπευτικές των αποφάσεων του. Μία άλλη παράμετρος είναι πως ορισμένοι παίκτες, όπως οι Αράο και Κώτσιρας είναι πιο επιβαρυμένοι από τους υπόλοιπους και χρειάζονται προφύλαξη από έναν μυϊκό τραυματισμό.

Έκπληκτος ο Ντέμης Νικολαϊδης με το πρόστιμο του Αλαφούζου στους παίκτες - «Στον Τερίμ έβαλε;»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:50 - 26.02.2024

Έκπληκτος ο Ντέμης Νικολαϊδης με το πρόστιμο του Αλαφούζου στους παίκτες - «Στον Τερίμ έβαλε;»

Ο Ντέμης Νικολαϊδης εξέφρασε την αντίρρησή του για το πρόστιμο των 200.000 ευρώ που έδωσε ο Αλαφούζος στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τις ισοπαλίες με τη Λαμία.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι θα υπερασπιστεί την εστία, επανερχόμενος αντί του Γιούρι Λοντίγκιν. Στα μετόπισθεν, οι Σαμέτ Ακαϊντιν και Βίτορ Ούγκο αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς το αριστερό άκρο.

Οι Ρούμπεν Πέρεθ και Άνταμ Τσέριν θα είναι οι δύο κεντρικοί μέσοι, αν και στις δοκιμές του Τερίμ, χρησιμοποιήθηκε και ο Ζέκα αντί του Ισπανού. Ο Μπερνάρ αναμένεται να αρχίσει ως επιτελικός χαφ, επειδή ο Τάσος Μπακασέτας είναι εξαντλημένος. Οι Σεμπάστιαν Παλάσιος και Ντάνιελ Μαντσίνι θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο και ο Φώτης Ιωαννίδης θα αγωνιστεί ως «φουνταριστός».