Μπερνάρ: «Θα πάω στη Μινέιρο, περίμενα έναν μήνα τον Παναθηναϊκό»

Μπερνάρ: «Θα πάω στη Μινέιρο, περίμενα έναν μήνα τον Παναθηναϊκό»

Γιώργος Σακελλαρίου 00:01 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 05.02.2024

Οι ατάκες του Μπερνάρ για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και την μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο Μπερνάρ έβαλε τη σφραγίδα του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μετά το ματς μίλησε για τη νίκη στο ντέρμπι, αλλά κι επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, όταν λήξει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι». Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Τα ντέρμπι δεν τα κερδίζεις με την τακτική. Αυτά τα ντέρμπι κερδίζονται με τη μάχη, τη θέληση. Ξέρουμε τι σημαίνουν τα ντέρμπι, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Επιθετικά και αμυντικά παίξαμε πολύ καλά.

Δεν συμφωνώ με το ότι παίξαμε άσχημα στην Τούμπα. Είχαμε ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του, αλλά τα πράγματα γυρίζουν. Πλέον έχουμε μία γεμάτη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και θα σε κάθε ματς το σημαντικό είναι αυτό.

Είναι δύσκολο να πω τι είπα στον Τερίμ. Όλοι ξέρουμε την κατάσταση, όλα τα είπαν στη Βραζιλία και εδώ. Πλησιάζει το τέλος του συμβολαίου μου εδώ, περίμενα έναν μήνα τον Παναθηναϊκό δεν είχα απάντηση κι έτσι αναγκάστηκα να μιλήσω σε άλλους συλλόγους και να καταλήξω στη Μινέιρο.

Μέχρι να φύγω θα δίνω τα πάντα, θα παίξω μέχρι το τέλος, με σεβασμό στον κόσμο και το σύλλογο μέχρι το τέλος και να πάρουμε όσα μπορούμε».

Ο Γουίλιαν Αράο έκανε ένα ακόμα καλό ματς, αυτή τη φορά ως στόπερ και σχολίασε: «Η νίκη οφείλεται στην καλή προετοιμασία μας και πως όλα βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, ήταν καλός αντίπαλος ο Ολυμπιακός, αλλά αξίζαμε τη νίκη.

Κάνουμε τα πράγματα σωστά. Είμαστε μια ομάδα που βελτιώνεται. Οι τραυματίες επιστρέφουν και έτσι ο προπονητής έχει λύσεις. Τα ντέρμπι είναι για να κερδίζονται.

Σε όλη μου την καριέρα έπαιζα κέντρο. Έχω παίξει και ως αμυντικός, εγώ αυτό που κοιτάω είναι να βοηθάω την ομάδα όπως μου ζητήσει ο προπονητής, να βοηθάω πάντα την ομάδα και να δίνω το 100%».

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-0: Η «πράσινη» σιγουριά και η... τρικυμία του Καρβαλιάλ