Παναθηναϊκός: Οριστικά χωρίς Τζούρισιτς κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα

Παναθηναϊκός: Οριστικά χωρίς Τζούρισιτς κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:37 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 13.12.2023

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό εναντίον της Μακάμπι Χάιφα. Στην αποστολοί του Τριφυλλιού όσοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Επιβεβαιώθηκε και τυπικά η απουσία του Φίλιπ Τζούρισιτς από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα, την Πέμπτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». 

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης, αφού συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις. Με συνέπεια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αποκλείσει τον 32χρονο άσο από την αποστολή του Τριφυλλιού για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

«Ουφ, πολύ καλός»: Το επιφώνημα θαυμασμού του Γιοβάνοβιτς προς τον Βαγιαννίδη (vid)
EUROPA LEAGUE

19:28 - 13.12.2023

«Ουφ, πολύ καλός»: Το επιφώνημα θαυμασμού του Γιοβάνοβιτς προς τον Βαγιαννίδη (vid)

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν ο ποδοσφαιριστής που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα. Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του και πήγε να αποχωρήσει, δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ήταν... εντυπωσιασμένος από τα λεγόμενα του νεαρού αμυντικού.

Με εξαίρεση και τους μακροχρόνια τραυματίες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, καθώς και εκείνους οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα (Ζέκα, Βέρμπιτς, Κλάινχαϊσλερ, Τσοκάι), ο Γιοβάνοβιτς υπολογίζει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Στο μεταξύ, με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα.

Πριν τον «τελικό» με την ισραηλινή ομάδα οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προπόνηση με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής, ενώ ένα γκρουπ στο τέλος εξασκήθηκε στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ- Μπράουν, Μάγκνουσον.

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν σαφής στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί εναντίον της Μακάμπι Χάιφα με μόνο στόχο τη νίκη, παρότι τον εξυπηρετεί και η ισοπαλία. Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν στην Ευρώπη μέσω του Conference League και δεν θα τα καταφέρουν, μόνο σε ενδεχόμενη ήττα από τους Ισραηλινούς.