«Ουφ, πολύ καλός»: Το επιφώνημα θαυμασμού του Γιοβάνοβιτς προς τον Βαγιαννίδη (vid)
i

©glomex

«Ουφ, πολύ καλός»: Το επιφώνημα θαυμασμού του Γιοβάνοβιτς προς τον Βαγιαννίδη (vid)

Ιάσονας Τσίλης 19:28 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 13.12.2023

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν ο ποδοσφαιριστής που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα. Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του και πήγε να αποχωρήσει, δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ήταν... εντυπωσιασμένος από τα λεγόμενα του νεαρού αμυντικού.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα (14/12, 19:45).

Οι «πράσινοι» θα πάρουν την 3η θέση και το εισιτήριο για τα playoff του Conference League, σε περίπτωση που δεν ηττηθούν. 

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης, σε ερώτηση που του έγινε στη συνέντευξη τύπου, σχετικά με τα σημεία στα οποία πρέπει να δείξει συγκέντρωση ο Παναθηναϊκός και στο που θα κριθεί το παιχνίδι, δήλωσε: «Πιστεύω, όπως και στο πρώτο παιχνίδι είχαμε κάποια προβλήματα στην πλάτη μας, προσπαθούμε να το λύσουμε. Τα τρεξίματα και η δύναμη είναι σε πιο υψηλό επίπεδο σε αυτή τη διοργάνωση και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάμε για τη νίκη.

Η Μακάμπι έχει κάποια προβλήματα από τον πόλεμο αλλά ίσως το ποδόσφαιρο είναι μια διέξοδος για αυτούς και τους τιμά που αγωνίζονται παρά τα προβλήματα στην χώρα τους».

Στο τέλος, πριν αποχωρήσει από τη συνέντευξη τύπου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον σταμάτησε, του έδωσε το χέρι και του είπε «Ουφ, πολύ καλός», εμφανώς εντυπωσιασμένος από την ωριμότητα του νεαρού αμυντικού του «τριφυλλιού», που εκτός από το γήπεδο, φαίνεται και στις δηλώσεις του.

Δείτε το βίντεο: