«Φτιαγμένος» ο Μπακασέτας: Βγήκε πρώτος και μόνος στο γήπεδο, 90 λεπτά πριν τη σέντρα (vid)

Μπακασέτας

i

© Intime

«Φτιαγμένος» ο Μπακασέτας: Βγήκε πρώτος και μόνος στο γήπεδο, 90 λεπτά πριν τη σέντρα (vid)

Βασίλης Μοιρώτσος 17:44 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 21.02.2024

Η βόλτα του Τάσου Μπακασέτα και το... τσεκάρισμα του αγωνιστικού χώρου.

Μόλις σήμερα το πρωί ο Τάσος Μπακασέτας έμαθε πως θα είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς της Τούμπας ήταν σαν... θηρίο στο κλουβί και ήθελε όσο τίποτα να κερδίσει την έφεση ο Παναθηναϊκός και να παίξει στο μεγάλο ντέρμπι.

Ένα ντέρμπι που θα κρίνει και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, με τον Μπακασέτα να είναι διψασμένος για την κατάκτηση τίτλων από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν είχε ανακοινώσει αποστολή προκειμένου να μάθει πρώτα αν θα έχει τον «Μπάκα» στη διάθεσή του. Οπερ και εγένετο, αφού η ΠΑΕ κέρδισε την έφεσε, η ποινή έπεσε στη μία αγωνιστική και αυτή την αγωνιστική ο Μπακασέτας την είχε εκτίσει το Σάββατο στο ματς με τη Λαμία.

Ο Μπακασέτας είναι... φτιαγμένος για το ντέρμπι και ανυπόμονος για το ματς και το έδειξε με το «καλημέρα». Ενώ όλοι οι συμπαίκτες του βρίσκονταν στα αποδυτήρια και δεν είχαν βγει για την αναγνωριστική βόλτα, ο «Μπάκα» εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης» πρώτος απ' όλους και εντελώς μόνος, ακριβώς 1,5 ώρα πριν τη σέντρα.

Έκανε μια μικρή βόλτα, τσεκάροντας τον αγωνιστικό χώρο (προφανώς λόγω της βροχής που πέφτει στη Λεωφόρο), χειροκροτήθηκε από τον λίγο κόσμο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στις εξέδρες και επέστρεψε στα αποδυτήρια. Δέκα λεπτά αργότερα βγήγκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για την αναγνωριστική βόλτα και στη συνέχεια ακολούθησαν οι υπόλοιποι του Παναθηναϊκού.

Δείτε βίντεο με τον Μπακασέτα