Πως διαμορφώνεται η ενδεκάδα του Τερίμ με τη συμμετοχή του Μπακασέτα

Τάσος Μπακασέτας

i

©Intime

Πως διαμορφώνεται η ενδεκάδα του Τερίμ με τη συμμετοχή του Μπακασέτα

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:13 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 21.02.2024

Ο Φατίχ Τερίμ έχει και επίσημα στη διάθεση του τον Τάσο Μπακασέτα και το Sportal καταγράφει πως διαμορφώνονται πλέον τα δεδομένα για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχτηκε την προσφυγή του Παναθηναϊκού για τη μείωση της ποινής του Τάσου Μπακασέτα. Μία απόφαση που σημαίνει πως ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας τίθεται στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Άρα, το πλάνο του Τούρκου προπονητή για την τακτική του αποψινού αγώνα οριστικοποιείται. Διότι ο Τερίμ είχε εναλλακτικό σχέδιο, που δεν περιλάμβανε τον Μπακασέτα.

Το σύστημα της ενδεκάδας δεν φαίνεται πως αλλάζει. Ο Τερίμ δουλεύει με το 4-3-3 και τις παραλλαγές του και σε αυτό θα βασιστεί για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι θα υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού, οι Τιν Γεντβάι και Γουίλιαν Αράο αναμένονται να αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιώργος Βαγιαννίδης να καλύψει το δεξιό άκρο και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς να καλύψει το αριστερό άκρο. Στη μεσαία γραμμή, ο Ζέκα αναμένεται να είναι ο αμυντικός χαφ και ο Γιάννης Κώτσιρας θα τον πλαισιώσει. Αν ο Άνταμ Τσέριν δεν νιώθει ενοχλήσεις σήμερα, τότε ο Κώτσιρας θα μετατεθεί ως δεξιός μπακ και ο Βαγιαννίδης θα μείνει στον πάγκο.

Ο Μπακασέτας θα παίξει επιτελικός μέσος, οι Σεμπάστιαν Παλάσιος και Μπέρνάρ θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Άντραζ Σπόραρ θα αρχίσει “φουνταριστός”. Με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να διεκδικεί τη θέση του Παλάσιος, αλλά δεν μοιάζει το επικρατέστερο σενάριο.

Ο Αλαφούζος παρών στην τελευταία προπόνηση

Ο Αλαφούζος παρών στην τελευταία προπόνηση

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Φατίχ Τερίμ, την παραμονή του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη ρεβάνς.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν σίγουρες απουσίες. Ο Ρούμπεν Πέρεθ θα εκτίσει ποινή κίτρινων καρτών, ενώ δεν προλαβαίνουν οι τραυματίες Χουάνκαρ, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Φίλιπ Τζούρισιτς. Στον αντίποδα, ο Φώτης Ιωαννίδης νιώθει υγιής και το πόσα λεπτά θα παίξει, εναπόκειται στον Τερίμ.