Ο Αλαφούζος παρών στην τελευταία προπόνηση

Γιάννης Αλαφούζος

i

Intime

Ο Αλαφούζος παρών στην τελευταία προπόνηση

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:29 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 20.02.2024

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Φατίχ Τερίμ, την παραμονή του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη ρεβάνς.

Παρόντος του Γιάννη Αλαφούζου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Την παραμονή της ρεβάνς του 0-1 της Τούμπας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλησε να εμψυχώσει τους παίκτες του Φατίχ Τερίμ.

Ο Αλαφούζος παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού για την αυριανή αναμέτρηση και είχε συνομιλία με τον Φατίχ Τερίμ, για να ενημερωθεί για την κατάσταση της ομάδας.

Με την παρουσία του ο Αλαφούζος ήθελε να στηρίξει εμπράκτως τους «πράσινους» πριν τη ρεβάνς με τους «ασπρόμαυρους». Επίσης, ο Αλαφούζος αναμένεται να βρεθεί αύριο στη σουίτα του στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, χωρίς ο Φατίχ Τερίμ να ανακοινώσει αποστολή. Επειδή περιμένει την έκβαση της προσφυγής για τον Μπακασέτα και την κατάσταση του Τσέριν, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 με τη Λαμία στη Stoiximan Super League, όμως στο Κύπελλο τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Επειδή θα υπερασπιστεί το 1-0 της Τούμπας, αν και ο Τερίμ δεν πρόκειται να επιλέξει συντηρητική τακτική.

Το «Απόστολος Νικολαΐδης» αναμένεται να είναι κατάμεστο, διότι τα εισιτήρια έχουν πρακτικά εξαντληθεί. Με τους οπαδούς να θέλουν να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Φατίχ Τερίμ.