Κλειστά χαρτιά από τον Τερίμ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Μπακασέτας, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος

i

Intime

Κλειστά χαρτιά από τον Τερίμ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:13 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 20.02.2024

Ο Φατίχ Τερίμ δεν ανακοίνωσε αποστολή για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ, αναμένοντας τα νεότερα από τον Τάσο Μπακασέτα και τον Άνταμ Τσέριν.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Τρίτης, όμως ο Φατίχ Τερίμ δεν ανακοίνωσε αποστολή για την αναμέτρηση της Τετάρτης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Τούρκος προπονητής κερδίζει χρόνο, έχοντας δύο σημαντικές εκκρεμότητες. Η πρώτη αφορά τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος προς το παρόν είναι τιμωρημένος από την αποβολή του στην Τούμπα. Το πρωί της Τετάρτης η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα γνωστοποίησει εάν αποδέχεται την προσφυγή του Παναθηναϊκού και μειώνεται η ποινή του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας ή θα τη διατηρήσει ως σε ισχύ.

Στο πρώτο ενδεχόμενο, ο Μπακασέτας θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς του Κυπέλλου και στο δεύτερο, θα την παρακολουθήσει από την εξέδρα. Εξυπακούεται πως η εκκρεμοδικία σχετίζεται με τον Τάισον του ΠΑΟΚ.

Η δεύτερη εκκρεμότητα έχει να κάνει με τον Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος νιώθει μικροενοχλήσεις και είναι αμφίβολος. Η σημμετοχή του θα κριθεί από τον Τερίμ και το ιατρικό επιτελείο ώρες πριν από τη σέντρα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει για την προπόνηση: «Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (21/2, 19:00, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, fun game και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Ατομικό ακολούθησε ο Τζούριτσιτς και θεραπεία οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ- Μπράουν».