Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Σακελλαρίου 17:54 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 21.02.2024

Ο Φατίχ Τερίμ, όπως είναι λογικό, επανέφερε στην ενδεκάδα τον Μπακασέτα. Στα χαφ ο Ζέκα, στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης.

Ο Τάσος Μπακασέτας, όπως ήταν αναμενόμενο, από τη στιγμή που μειώθηκε η ποινή του, επιστρέφει στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού», ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδα και φυσικά έχει τον πρώτο λόγο μετά τη νίκη του με 1-0 στην Τούμπα.

Ο Τούρκος τεχνικός των «πρασίνων» Φατίχ Τερίμ, πλην του Μπακασέτα βέβαια, έχει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία. Κυριότερη αυτή του Ιωαννίδη, ο οποίος θα είναι ο επιθετικός της ομάδας.

Στο τέρμα παραμένει ο Ντραγκόβσκι, ενώ δεξί μπακ θα είναι ο Κώτσιρας, αριστερό ο Μλαντένοβιτς και στόπερ οι Αράο, Γεντβάι.

Ο Κώτσιρας θα παίξει δεξί μπακ και ο Ζέκα λόγω της απουσίας του Πέρεθ θ' αγωνιστεί στα χαφ μαζί με τον Τσέριν. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Παλάσιος, αριστερά ο Μπερνάρ και ο Μπακασέτας πίσω από τον Ιωαννίδη.

Δείτε την ενδεκάδα του «τριφυλλιού»: