Στη γιορτή της αγαπημένης του Γαλατά ο Τερίμ (vid)

Στη γιορτή της αγαπημένης του Γαλατά ο Τερίμ (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 21:20 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 30.05.2024

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ βρέθηκε σ' εκδήλωση της Γαλατασαράι κι αποθεώθηκε.

Ο Φατίχ Τερίμ βγήκε από τη ζωή του Παναθηναϊκού.

Ο 70χρονος Τούρκος τεχνικός διαδέχθηκε στο τέλος του περασμένου έτους τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ανέλαβε για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, αλλά δεν τα κατάφερε. Επί ημερών του κατάφερε η ομάδα να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου και κατέκτησε τον τίτλο, αλλά με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο, αφού ο Τερίμ αποχώρησε μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Είχε προηγηθεί η οδυνηρή ήττα εντός έδρας από τον Άρη, που άφησε το «τριφύλλι» εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Ο Τερίμ, λοιπόν, έφυγε από τους πράσινους και γύρισε στην πατρίδα του, όπου έκανε μήνυση σε πρώην φίλη του τραπεζικό, επειδή ενεπλάκη το όνομά του σε απάτες.

Ο Αλαφούζος αποφασίζει τώρα - Τα σενάρια με Σάρι και Σαμπαόλι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:14 - 30.05.2024

Ο Αλαφούζος αποφασίζει τώρα - Τα σενάρια με Σάρι και Σαμπαόλι

Ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται να αποφασίσει άμεσα για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, την ώρα που στην Ιταλία αναφέρουν πως ο εφοπλιστής έχει προχωρημένες επαφές με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Προς Γαλλία οδεύει ο Χόρχε Σαμπαόλι.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε μάλιστα την αγαπημένη του Γαλατασαράι, με την οποία έχει γράψει χρυσές σελίδες στην Τουρκία, να κατακτά πριν λίγες μέρες το 24ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Στη σημερινή γιορτή της Γαλατασαράι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κοντά στον Βόσπορο, ο Τερίμ ήταν καλεσμένος. Όταν αφίχθη έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από φίλους και στελέχη του συλλόγου, ενώ είχε θερμή αγκαλιά με τον προπονητή της «τσιμ μπομ» Οκάν Μπουρούκ.

Δείτε βίντεο