«Όλα για τον αυτοκράτορα»: Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή και την καριέρα του Φατίχ Τερίμ
i

© Netflix

«Όλα για τον αυτοκράτορα»: Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή και την καριέρα του Φατίχ Τερίμ

Sportal newsroom 17:12 - 26.12.2023

Ο Φατίχ Τερίμ που αναλμβάνει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έχει γίνει ντοκιμαντέρ στη δημοφιλή πλατφόρμα Netflix.

Σαν βόμβα έσκασαν οι πληροφορίες που άρχισαν να έρχονται από την Τουρκία το μεσημέρι της Τρίτης (26/12) σχετικά με ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Φατίχ Τερίμ, οι οποίες βγήκαν αληθινές και πλέον έχουμε αλλαγή εποχής στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έφτασε σε οριστική  συμφωνία με τον έμπειρο Τούρκο προπονητή για τον επόμενο 1,5 χρόνο, ενώ παράλληλα ενημέρωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι δε θα συνεχίσει στον σύλλογο και ήδη λύθηκε το συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή.

Ο Τούρκος τεχνικός έρχεται στην Ελλάδα έχοντας σπουδαία καριέρα στην πλάτη του. Το βιογραφικό του ζυγίζει... τόνους, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Στην τελική ακόμα κι αν κάποιος δεν πείθεται εύκολα, αρκεί να μπει στη δημοφιλή πλατφόρμα Netflix για να το καταλάβει...

Εκεί θα βρει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του σπουδαίου Τούρκου τεχνικού. Λίγοι προπονητές έχουν κατορθώσει να γίνουν θέμα ενός ντοκιμαντέρ και μάλιστα στη δημοφιλή πλατφόρμα Netflix. Όμως ο νέος κόουτς του Τριφυλλιού είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Στο ντοκιμαντέρ περιγράφει ο ίδιος τον δύστροπο και επίμονο χαρακτήρα του, ενώ κάποιοι Τούρκοι ποδοσφαιριστές, που αναδείχθηκαν στα χέρια του και έκαναν διεθνή καριέρα, δίνουν πτυχές της προσωπικότητας του.

Επίσης, στα επεισόδια του ντοκιμαντέρ μιλούν και παράγοντες της Γαλατασαράι, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος με τον οποίο η τουρκική ομάδα σήκωσε την ευρωπαϊκή κούπα, αλλά και η κόρη του.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Φατίχ Τερίμ: