Ύστατη προσπάθεια για Σάρι, στην κρίση Αλαφούζου ο Αλόνσο

Ντιέγκο Αλόνσο

i

sevillafc.es

Ύστατη προσπάθεια για Σάρι, στην κρίση Αλαφούζου ο Αλόνσο

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:09 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 08.06.2024

Στον Παναθηναϊκό θα έχουν μία τελική συζήτηση με τον Μαουρίσιο Σάρι στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για να κλείσουν την υπόθεση θετικά ή αρνητικά. Ο Αλαφούζος θα αποφασίσει για τον Ντιέγκο Αλόνσο, αν «χαλάσει» οριστικά του Ιταλού.

Μία ύστατη προσπάθεια για να μεταπειστεί ο Μαουρίσιο Σάρι, θα καταβάλουν το Σαββατοκύριακο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί είναι ξεκάθαρα σε βάρος του Τριφυλλιού, αλλά έφτασε η ώρα το ζήτημα να κλείσει οριστικά, θετικά ή αρνητικά.

Οι δηλώσεις του Σάρι στο «Sky Sports Italia», με τις οποίες εξέφρασε τον αρνητισμό του να δουλέψει εκτός Ιταλίας, δεν αλλάζει κάτι για τους «πράσινους». Διότι στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν απ’ ευθείας από τον 65χρονο προπονητή τους δισταγμούς του και γιατί απάντησε αρνητικά στην πρόταση.

Άνθρωπος του Τριφυλλιού αναμένεται να έχει μία τελική συζήτηση με τον Σάρι, με απώτερο σκοπό να τον προσελκύσει στην Αθήνα. Εκθέτοντας του τα πλεονεκτήματα της μετακόμισης στην Αθήνα και προτείνοντας λύσεις για το πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει άτομο στην οικογένεια του Σάρι.

Θεωρείται απίθανο στην παρούσα φάση ο Ιταλός τεχνικός να δεχτεί πρόταση από ομάδα της Serie A, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει το σκεπτικό του σχετικά με το ενδεχόμενο να ξενιτευτεί από την πατρίδα του…

Εφόσον ούτε το Σαββατοκύριακο δεν μεταβληθεί η στάση του Σάρι, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα στραφούν στις εναλλακτικές επιλογές του. Ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος ηγήθηκε των επαφών με άλλους υποψήφιους, έχει προκρίνει τον Ουρουγουανό, Ντιέγκο Αλόνσο. 

Ο Παπαδημητρίου έχει ολοκληρώσει την προεργασία με τον Αλόνσο, ο 49χρονος head coach αναμφίβολα δεν έχει την ίδια φήμη και το επιτυχημένο βιογραφικό με τον Μαουρίσιο Σάρι, αλλά κατά γενική παραδοχή δεν υπάρχει άλλος με το προφίλ του Ιταλού στην αγορά σε αυτό το τάιμινγκ.

Από τον Βόκολο μέχρι τον... Τούχελ: Αυτοί είναι οι πιθανοί προπονητές για τον Παναθηναϊκό βάσει στοιχηματικών
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:18 - 07.06.2024

Από τον Βόκολο μέχρι τον... Τούχελ: Αυτοί είναι οι πιθανοί προπονητές για τον Παναθηναϊκό βάσει στοιχηματικών

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και οι στοιχηματικές γνωστοποίησαν τις αποδόσεις για τους ανθρώπους που ενδέχεται να βρεθούν στον πάγκο.

Οπότε, όπως και να επιλεγεί μετά τον Σάρι, θα είναι άδικο να κριθεί σε σύγκριση με τον Σάρι. Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει να παρουσιάσει επιτυχημένο έργο, όπως και αποτυχίες στην καριέρα του. Αλλά είναι ένας κανονικός επαγγελματίας και αξίζει να αξιολογηθεί για τη δουλειά του.

Πάντως, η τελική απόφαση ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο. Ο οποίος θα συζητήσει με τον Αλόνσο και θα αποφασίσει εάν είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Τα περιθώρια εξαντλούνται και τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, στο «Γεώργιος Καλαφάτης» αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας.