Παναχαϊκή: Ποινή αφαίρεσης δώδεκα βαθμών για χρέη σε ποδοσφαιριστές
i

Παναχαϊκή / ©intime

Παναχαϊκή: Ποινή αφαίρεσης δώδεκα βαθμών για χρέη σε ποδοσφαιριστές

Sportal newsroom 15:26 - 18.01.2023

Ποινή αφαίρεσης δώδεκα βαθμών δέχθηκε η Παναχαϊκή από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, λόγω χρεών σε τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Τα χρέη προς τέσσερις ποδοσφαιριστές κόστισαν δώδεκα βαθμούς στη Παναχαϊκή. Συγκεκριμένα το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έδωσε ποινή μείωσης δώδεκα βαθμών στην ομάδα της Πάτρας, λόγω οφειλών σε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Της τόνισαν μάλιστα ότι σε περίπτωση που καλυφθούν αυτά τα χρέη, τότε θα της επιστραφούν και οι βαθμοί.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ξενοφώντα Πάνου, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 10.716,15 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Παπατόλιου, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 4.000 ευρώ και β) του ποσού των 200 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρήστου Γιούση, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 5.724,95 ευρώ και β) του ποσού των 200 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Τιμόθεου Τσελεπίδη, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 5.364,13 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει».