Πανηγυρική επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό, 3-2 τον Βόλο με ανατροπή (vid)
i

Παίκτες Παναιτωλικού / © Intime

Πανηγυρική επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό, 3-2 τον Βόλο με ανατροπή (vid)

Sportal newsroom 21:28 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:26 - 28.01.2023

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρία ματς, επικρατώντας του Βόλου με 3-2 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

O Παναιτωλικός χαμογέλασε ξανά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αφού μετά από τρεις αγώνες δίχως νίκη κατάφερε να φτάσει στο τρίποντο, επικρατώντας με 3-2 του Βόλου στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Το πρώτο γκολ του αγώνα ήρθε από τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα στο 18ο λεπτό. Ο Τσιρίνος πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Ντέλετιτς και με δική του προσπάθεια έγινε το 1-0. Οι πανηγυρισμοί κράτησαν για 20 λεπτά περίπου, αφού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με την ωραία προσπάθεια του Σενγκέλια.

Ο Βόλος είχε την ευκαιρία να ξαναπάρει το προβάδισμα μετά το πέναλτι (55') που παραχώρησε ο Στεργιάκης κάνοντας κακή έξοδο, εντούτοις ο ίδιος διόρθωσε το λάθος του αποκρούοντας το σουτ του Μπαριέντος. Και αφού δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι να σκοράρουν από τη λευκή βούλα, το έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο 66'. 

Ο Πέδρο ευστόχησε στην εκτέλεση του (68') και έκανε το 2-1 για την ομάδα του, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μαλής καθάρισε το ματς με προβολή από κοντά. Το μόνο που κατόρθωσε η ομάδα του Κώστα Μπράτσου ήταν να μειώσει με εξαιρετική εκτέλεση του Μεσκίδα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2