Ανακοινώθηκε από τον Πανσερραϊκό ο Ουεντραόγκο
i

©Panserraikos

Ανακοινώθηκε από τον Πανσερραϊκό ο Ουεντραόγκο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:34 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 11.08.2023

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, τον οποίο απέκτησε από τον ΠΑΟΚ.

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε ακόμα μία μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν της Stoiximan Super League. Ο λόγος γίνεται για τον Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, τον οποίο απέκτησε από τον ΠΑΟΚ. Την περασμένη σεζόν έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα του δικεφάλου, έχοντας 39 συμμετοχές. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των Σερρών: 

«Ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο είναι γεννημένος στις 05/11/1999 στην Ουαγκαντουγκού της Μπουργκίνα Φάσο, έχει ύψος 1.67 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2021, όταν και αποκτήθηκε από την Ντουάνς της πατρίδας του και αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Β΄ έχοντας συνολικά 39 συμμετοχές. Την αγωνιστική περίοδο 2022-23 δόθηκε αρχικά δανεικός στον Βόλο και στην συνέχεια επέστρεψε για να τεθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Είναι στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Μπουργκίνα Φάσο, έχοντας συνολικά 17 συμμετοχές. Ο Ισμαΐλα αποκτήθηκε για να καλύψει τα κενά που έχουν προκύψει στην ομάδα μας με τους τραυματισμούς των Μορέϊρα και Κολομπίνο.

Ισμαΐλα, καλώς ήρθες στον Πανσερραϊκό».

Την ίδια ώρα η ομάδα των Σερρών θέλει να βιαστεί για να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, μετά τη μη χορήγηση από την ΕΕΑ. Από τη μεριά του ο Πανσερραϊκός απάντησε στην ανακοίνωση της ΕΕΑ, λέγοντας πως ο λόγος που δεν του δόθηκε πιστοποιητικό είναι η μη ολοκλήρωση των εργασιών για το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας στο γήπεδο. 

«H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει πως η μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League, οφείλεται στη μη ολοκλήρωση των εργασιών για το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, κάτι για το οποίο είχε εφιστήσει την προσοχή στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος της ΠΑΕ.

Μολαταύτα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους της, θα προβεί σε άμεσες ενέργειες για να υπερκεράσει και αυτό το εμπόδιο», ήταν η απάντηση της ομάδας.