Δύσκολη αποστολή για τον Άρη στις Σέρρες κόντρα στον μαχητικό Πανσερραϊκό

Άρης - Πανσερραϊκός

i

© Intime

Δύσκολη αποστολή για τον Άρη στις Σέρρες κόντρα στον μαχητικό Πανσερραϊκό

Πανσερραϊκός και Άρης θα κοντραριστούν στον «Λάκκο των Λεόντων», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η αναμέτρηση στις Σέρρες είναι αυτή που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Stoiximan Super League, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Πανσερραϊκός και Άρης θα αναμετρηθούν στον «Λάκκο των Λεόντων» (3/2, 19:30), σε ένα «must win» ματς για τους Θεσσαλονικείς κόντρα σε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα.

Από τη μία, οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ (5-0) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ την περασμένη αγωνιστική το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία «αυτοκτόνησε» σε ένα ματς-θρίλερ με τον Βόλο (2-2).

Στην αντίπερα όχθη, οι κιτρινόμαυροι σφράγισαν το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου μετά την ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό με τη Νίκη Βόλου (2-2), ενώ στο πρωτάθλημα προέρχονται από ένα σημαντικό διπλό κόντρα στην Κηφισιά (0-1).

Όσον αφορά στο βαθμολογικό κομμάτι, ο ανεβασμένος Άρης βρίσκεται στην 5η θέση του πίνακα με 33 πόντους, στο +11 από τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου αναζητεί το τρίποντο με σκοπό να παραμείνει κοντά στην τετράδα.

Για την αναμέτρηση στις Σέρρες, τα «Λιοντάρια» δεν ανακοίνωσαν αποστολή, ενώ για τους φιλοξενούμενους εκτός «μάχης» έμειναν οι Φαμπιάνο, Ζαν Ζουλ και Μάνου Γκαρθία. Αξίζει να σημειωθεί για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο νεαποκτηθέντας Μπένετ.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν – Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής – Μορέιρα, Στάικος – Τομάς, Ουάρντα, Ντάνκερλουι – Μπετανκόρ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Ροζ, Φαμπιάνο, Μοντόγια – Βερστράτε, Νταρίντα, Τζούρασεκ – Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Σαβέριο.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος

Α' Βοηθός: Μιχαήλ Παπαδάκης

Β' Βοηθός: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου

4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης

VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος