Εργασίες στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών με φόντο τη Super League για τον Πανσερραϊκό

Εργασίες στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών με φόντο τη Super League για τον Πανσερραϊκό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:10 - 20.06.2023

Σε ένα μικρό εργοτάξιο μετατράπηκε το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, μετά την άνοδο του Πανσερραϊκού στη Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία μετά από σχεδόν 12 ολόκληρα χρόνια και η ομάδα φαίνεται ήδη να προετοιμάζεται για την άνοδο. Ένα από τα κύρια μέτωπα ήταν και αυτό του γηπέδου, με τον Δήμο Σερρών να αναλαμβάνει την αποκατάσταση των όποιων ζημιών, με αφορμή τον προβιβασμό στην πρώτη κατηγορία.

Δημοτικό Γήπεδο Σερρών © Intime

Νέα καθίσματα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών

Ειδικότερα, το γήπεδο έχει ήδη μετατραπεί σε ένα μικρό εργοτάξια, με τους ανθρώπους του δήμου να πραγματοποιούν εργασίες για την αντικατάσταση φθαρμένων καθισμάτων στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Αυτό είναι και το πρώτο από τα τρία υποέργα που θα γίνουν στην έδρα των «Λιονταριών», προϋπολογισμού 148.000 ευρώ, το οποίο αφορά την προμήθεια και την τοποθέτηση 6.000 περίπου νέων καθισμάτων, όπου θα φέρουν τις ειδικές προδιαγραφές, που ορίζει η διοργανώτρια αρχή της Stoiximan Super League.

«Οι διαδικασίες και από την πλευρά του Δήμου Σερρών αλλά και από την πλευρά της σερραϊκής ανάδοχης εταιρείας κινούνται με γρήγορο ρυθμό και έτσι η τοποθέτηση των νέων καθισμάτων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουλίου ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι σχετικές εργασίες θα έχουν περαιωθεί πολύ νωρίτερα από τις 18 Αυγούστου, που είναι προγραμματισμένη και η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.