Χωρίς Θυμιάνη ο Πανσερραϊκός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Πάμπλο Γκαρσία

i

© Intime

Χωρίς Θυμιάνη ο Πανσερραϊκός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Πάνος Κορομηλάς 19:56 - 02.03.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή του Πανσερραϊκού για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (3/3, 19:30), στην τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (3/3, 19:30) στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου για τη Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται από την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη διαδικασία των play outs.

Μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων, ο Ουρουγουανός προπονητής έκανε γνωστή την αποστολή ενόψει της αναμέτρησης. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Δεληγιαννίδης, Μορέιρα και Οικονόμου, καθώς και ο Θυμιάνης που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά. Ακόμη, Τσομπανίδης και Ανάκογλου δεν θα βρίσκονται στις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία για το συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού:

Χόβαν, Κατσίκας, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Στάικος, Σοφιανός, Ουεντραογκό, Μούργος, Ουάρντα, Γούλερι, Διαμαντής, Τόμας, Γκοτζαμανίδης, Αυλωνίτης, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Άλεξιτς, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ.