Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Πανσερραϊκό

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Πανσερραϊκό

Στέλιος Βαρδάκης 19:40 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 02.03.2024

Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει εκτός πέντε παίκτες για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό, τον τελευταίο της κανονικής διάρκειας.

Ο τεχνικός των Αρκάδων Μίλαν Ράσταβατς άφησε εκτός αποστολής τους Γκος, Αλάγκμπε, Ζουκάνοβιτς, Μουνάφο, Βαλιέντε.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Γκαρσία, Χουχούμης, Καρμόνα, Ατιένθα, Καρμόνα, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Ζουγλής, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του να μπει στα playoffs μετά την ισοπαλία 3-3 με την Κηφισιά και στις Σέρρες θα παίξει απλά για το γόητρο.

Ο Ράσταβατς μετά την ισοπαλία με την Κηφισιά, που ήταν καταδικαστική σχολίασε:

«Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος, είμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι φτάσαμε μέχρι εδώ, το παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μπορέσουμε να μπούμε στα πλέι οφ ωστόσο τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια είναι αυτά που μας στοίχισαν. Σε κάθε περίπτωση είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχουμε κάνει, από τις εμφανίσεις και τα παιχνίδια που παίξαμε. Μας μένει μια πίκρα στο τέλος αλλά θα προσπαθήσουμε του χρόνου να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Τετάρτη επικυρώνεται η βαθμολογία της Stoiximan Super League και ορίζονται οι αγώνες Play Offs και Play Outs
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:41 - 02.03.2024

Τετάρτη επικυρώνεται η βαθμολογία της Stoiximan Super League και ορίζονται οι αγώνες Play Offs και Play Outs

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη (06/03) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, με κεντρικό θέμα τον ορισμό αγώνων για τα Play Offs και των Play Outs και την επικύρωση της βαθμολογίας.

Το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε οφείλεται στο ότι δεχθήκαμε τρία γκολ γιατί πράγματι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ. Ωστόσο, ενώ επιθετικά ενώ αυτά που κάναμε ήταν παραπάνω και από αρκετά για να πετύχουμε και άλλα γκολ, η αμυντική μας συνοχή δυστυχώς, η αμυντική μας συγκέντρωση δεν ήταν αυτή που έπρεπε, δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι σε αυτό το κομμάτι και μας στοίχισε στο τελικό αποτέλεσμα».