Αποθέωση για Τερίμ και παίκτες στο Ηράκλειο: «Πρωτάθλητη σε θέλουμε, Παναθηναϊκέ» (vid)

Οπαδοί του Παναθηναϊκού αγκαλιάζουν τον Τερίμ στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

i

Intime

Αποθέωση για Τερίμ και παίκτες στο Ηράκλειο: «Πρωτάθλητη σε θέλουμε, Παναθηναϊκέ» (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:16 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 02.03.2024

Κρητικοί οπαδοί υποδέχτηκαν την αποστολή του Παναθηναϊκού στο «Νίκος Καζαντζάκης» και ζήτησαν την κατάκτηση του τίτλου.

Αύριο στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, αφού στις εξέδρες θα βρεθούν μόνο φίλοι του ΟΦΗ. Όμως, οι «πράσινοι» έλαβαν αποθέωση και εμψύχωση αμέσως μόλις έφτασαν στο Ηράκλειο.

Εκατοντάδες Κρητικοί περίμεναν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» για την άφιξη της αποστολής και δημιούργησαν ατμόσφαιρα... γηπέδου. Με συνθήματα και φωνές, παρότρυναν τους ποδοσφαιριστές του Φατίχ Τερίμ να πάρουν το διπλό και να κατακτήσουν τον τίτλο.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την υποδοχή των «πρασίνων» στο Ηράκλειο

«Πρωταθλητή σε θέλουμε, Παναθηναϊκέ» και «Πρωτάθλημα και Κύπελλο, Παναθηναϊκέ» ήταν τα δύο κυρίαρχα συνθήματα, ενδεικτικά και της λαχτάρας στον κόσμο του Τριφυλλιού για να πανηγυρίσει τρόπαια.

Ασφαλώς, δεν έλειψαν οι φωτογραφίες και τα αυτόγραφα. Με τον Φατίχ Τερίμ να τίθεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να απολαμβάνει τη στήριξη των οπαδών. Άλλωστε, ο Τούρκος έχει τονίσει πολλές φορές πόσο του έλειπε το ποδοσφαιρικό κοινό στο διάστημα της κυβερνητικής απαγόρευσης.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Ηράκλειο χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ, αφού ο αρχηγός της ομάδας ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο την Παρασκευή. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Ολλανδός στόπερ, έδειξαν ότι έχει τενοντίτιδα και χρειάζεται ξεκούραση.

Εκτός από την απώλεια του Ολλανδού, το απουσιολόγιο του Τερίμ δεν μεταβλήθηκε καθόλου. Οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Αράο, Πάλμερ-Μπράουν και Γεντβάι ήταν εξαρχής γνωστό πως θα μείνουν στην Αθήνα.