Επιστροφή στην αποστολή του ΠΑΟΚ για Μπάμπα και Ζίβκοβιτς

Επιστροφή στην αποστολή του ΠΑΟΚ για Μπάμπα και Ζίβκοβιτς

Μάνος Τσαλγατίδης 17:01 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 02.03.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε στην αποστολή για το ματς με τη Λαμία τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ράχμαν Μπάμπα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετράει επιστροφές.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ο «Δικέφαλος» θα φιλοξενηθεί από τη Λαμία και υπολογίζεται ο Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο κεφάλι στον δραματικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ Ζίβκο Ζίβκοβιτς έμεινε εκτός, λόγω ίωσης, οι τραυματίες Σάστρε, Μιχαηλίδης και φυσικά και ο Εκόνγκ, αλλά και ο τιμωρημένος Σβαμπ.

Εντός παράλληλα βρίσκονται και οι Κοτάρσκι, Αντρίγια Ζίβκοβιτς που ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε, αλλά και οι Κουλιεράκης, Μεϊτέ, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους.

Αναλυτικά από την ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ:

«Έτοιμοι για την τελευταία μάχη της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League 2023-24. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στη Λαμία.

Οι παίκτες δούλεψαν το πρωί του Σαββάτου (03.03) μαζί με το τεχνικό επιτελείο πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, εξασκήθηκαν στις στατικές φάσεις, ενώ έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Σάστρε , Μιχαηλίδης κι Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς παρέμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους παραπάνω παίκτες καθώς και στον τιμωρημένο Στέφαν Σβαμπ .

Σκάνδαλο με το VAR σε αγώνα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Η ατάκα του προπονητή των Κροατών για τον ΠΑΟΚ
CONFERENCE LEAGUE

17:34 - 01.03.2024

Σκάνδαλο με το VAR σε αγώνα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Η ατάκα του προπονητή των Κροατών για τον ΠΑΟΚ

Σάλος έχει προκληθεί στην Κροατία με τον νέο έντονο διάλογο των διαιτητών στο VAR του αγώνα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Ριέκα. Τι είπε ο προπονητής της Ντιναμό για τη διαιτησία στην Κροατία και η ατάκα του για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νέσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας».