Τελευταία προπόνηση στη σεζόν για τον Πανσερραϊκό - Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Γκαρσία

Παίκτες Πανσερραϊκού

i

© Panserraikos FC

Τελευταία προπόνηση στη σεζόν για τον Πανσερραϊκό - Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Γκαρσία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:46 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:08 - 29.05.2024

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε τις προπονήσεις για τη σεζόν 2023-24 και πλέον έχει μπροστά του μία τελευταία «μάχη».

Ο Πανσερραϊκός θέλει να κλείσει τη σεζόν με τον πιο ιδανικό τρόπο!

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, η οποία έχει «κλειδώσει» την παραμονή στην πρώτη κατηγορία, θα κοντραριστεί με την Κηφισιά (11/5, 20:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης αναμέτρησης, τα «Λιοντάρια» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με την ΠΑΕ να γνωστοποιεί πως αυτή ήταν και η τελευταία προπόνηση της σεζόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

«Με μια τελευταία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο Ομόνοιας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Κηφισιά (Σάββατο 11/05, 20:00) ο Πανσερραϊκός. Παράλληλα αυτή ήταν και η τελευταία προπόνηση της σεζόν για τους κόκκινους, καθώς από την Κυριακή πέφτουν τίτλοι τέλους στην φετινή αγωνιστική περίοδο για όλους. 

Έτσι κι αλλιώς πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως και το προπονητικό τιμ, δεν πήραν ιδιαίτερες ανάσες πέρυσι το καλοκαίρι, καθώς το φινάλε της Super League 2 ήρθε τον Ιούνιο και λίγο καιρό αργότερα, άπαντες μπήκαν και πάλι στο γήπεδο. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε αποστολή και έτσι όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό γήπεδο. Υπενθυμίζουμε πως ο Οικονόμου είναι τιμωρημένος, λόγω της αποβολής στον Βόλο, ενώ ο Διαμαντής έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω ίωσης.

Η ομάδα μας ξεκίνησε ήδη την διαδικασία ανανεώσεων συμβολαίων με τον Τσομπανίδη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που είναι στα πλάνα της επόμενης περιόδου».

Ανανέωση συμβολαίου με τον Αλέξανδρο Τσομπανίδη

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου Τσομπανίδη. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2027. Ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης, γεννημένος στις 05/08/2004, αποκτήθηκε το 2022 από την Ξάνθη, πέρυσι πανηγύρισε με την ομάδα μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2, ενώ φέτος αγωνίστηκε κυρίως με την Κ19 και στον πρόσφατο αγώνα με τον Βόλο έκανε το ντεμπούτο του στην Super League δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει».