Ισόπαλος σε φιλικό παιχνίδι με την Κοζάνη ο Πανσερραϊκός

Ισόπαλος σε φιλικό παιχνίδι με την Κοζάνη ο Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός ήρθε 0-0 με την Κοζάνη. Χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ο Πανσερραϊκός έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην Κοζάνη, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας.

Ο τεχνικός Πάμπλο Γκαρσία χρησιμοποίησε κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλά λεπτά επισήμων συμμετοχών στα πόδια τους. Το φιλικό παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0.

Εκτός φιλικού αγώνα έμειναν οι Χοβάν, Χάγιεκ, Ντάνκερλουι, Μπεργκστρεμ, Μορέιρα, Άλεξιτς, Χατζηστραβός, Αυλωνίτης, Στάϊκος, Γούλερι και φυσικά οι διεθνείς Πηλέας, Ουεντραόγκο, Μασαρίποφ, Στίνα.

Οι Σερραίοι είχαν την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σημάδεψαν το δοκάρι με τον Σοφιανό σπατάλησαν ευκαιρίες με τον Μούργο, ενώ και η Κοζάνη είχε κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο ο ρυθμός του αγώνα κινήθηκε σε επίπεδα φιλικού, με τον δυνατό αέρα να κάνει πιο δύσκολες τις προσπάθειες των παικτών.

Οι «κόκκινοι», παράλληλα, με χαρά υποδέχθηκαν γνώριμα πρόσωπα, όπως τον άλλοτε τεχνικό τους Άγγελο Διγκοζη και τον μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο ποδοσφαιριστή της ομάδας Σπύρο Νάτσο.

Ο Πανσερραϊκός έχει ρεπό την Κυριακή και τη Δευτέρα και από την Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης, Τσαγκαλίδης, Καρασαλίδης, Γκοτζαμανίδης, Θυμιάνης, Κολομπίνο, Μούργος, Τομάς, Μασκανάκης, Μπαϊροβιτς, ενώ ως αλλαγή έπαιξαν οι Τσιλιγγίρης, Πεταυράκης, Οικονόμου, Σοφιανός, Παπαβασιλείου, Βιτόρ (Κ19).