Με Μπεντανκούρ κόντρα στην Κηφισιά ο Πανσερραϊκός

Πάμπλο Γκαρσία

i

© intime

Με Μπεντανκούρ κόντρα στην Κηφισιά ο Πανσερραϊκός

Sportal newsroom 20:02 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 06.01.2024

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανσερραϊκού, Χεφτέ Μπεντανκούρ, συμπεριέλαβε ο Πάμπλο Γκαρσία στην αποστολή για το ματς με την Κηφισιά.

Ο Πανσερραϊκός αγνοεί τη νίκη περίπου δύο μήνες στο πρωτάθλημα και θέλει επιτέλους να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά και από την ήττα από τον Παναιτωλικό στην περασμένη αγωνιστική.

Τα «λιοντάρια» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστική της Stoiximan Super League και ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε γνωστή την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τον Χεφτέ Μπεντανκούρ, ο οποίος αποκτήθηκε προσφάτως.

Επιπλέον, επέστρεψαν οι Μπέργκστρεμ και Τομάς, ενώ εκτός έμειναν οι διεθνείς Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο, αλλά και οι Αυλωνίτης, Μασκανάκης, Τσομπανίδης, Στίνα, Τσαγκαλίδης, Παπαβασιλείου, Τσιλιγγίρης και Ανάκογλου.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Κατσίκας, Χοβάν, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάικος, Σοφιανός, Μούργος, Χατζηστραβός, Μπαϊροβιτς, Άλεξιτς, Τομάς Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ.