Ο Πανσερραϊκός εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Πηλέα

Κώστας Πηλέας

i

© PrtScr

Ο Πανσερραϊκός εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Πηλέα

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Άρη Λεμεσού, Κώστας Πηλέας αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους του Πανσερραϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πανσερραϊκός είναι έτοιμος να επιστρέψει στα... σαλόνια της Super League έπειτα από 12 χρόνια, για αυτό και προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Κύπρο, μετά την απόκτηση του Νταμίλ Ντανκερλάι, η ομάδα των Σερρών βρίσκεται κοντά και σε μία ακόμη μεταγραφή. Ο λόγος γίνεται για τον Κώστα Πηλέα, ο οποίος έχει εξεταστεί σοβαρά από τους ιθύνοντες του νεοφώτιστου συλλόγου.

Ο 25χρονος αριστερός οπισθοφύλακας του Άρη Λεμεσού, την περασμένη σεζόν μέτρησε συνολικά δύο ασίστ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και με τις εμφανίσεις του κυρίως στο τέλος της σεζόν, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη, ωστόσο είναι πολύ πιθανό ο Κύπριος μπακ να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση του Πανσερραϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πηλέας είναι προϊόν των ακαδημιών της Άρσεναλ, ενώ πριν από έναν μήνα ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είχε αναφέρει πως ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα. 

Συνεχίζονται στις Σέρρες οι προπονήσεις του Πανσερραϊκού

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται σε ρυθμούς... προετοιμασίας, με σκοπό η ομάδα να είναι έτοιμη στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, οι «κόκκινοι» έχουν μπει πλέον στην δεύτερη εβδομάδα, στην οποία ο Ουρουγουανός τεχνικός δουλεύει καθημερινά με τους συνεργάτες του σε υψηλό ρυθμό, προκειμένου να αρχίσει να περνάει τη φιλοσοφία του στους νέους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού

«Στις Σέρρες και στο αθλητικό κέντρο του στο Πάρκο Ομόνοιας, συνεχίζει τις προπονήσεις του ο Πανσερραϊκός στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λιγκ. Οι «κόκκινοι» μπαίνουν πλέον στην δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δουλεύει καθημερινά με τους συνεργάτες του σε υψηλό ρυθμό, προκειμένου να αρχίσει να περνάει τη φιλοσοφία του στους νέους ποδοσφαιριστές του. 

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές, άλλες ημέρες μονές και άλλες διπλές και εστιάζουν κυρίως στην τακτική, καθώς το βασικό στάδιο προετοιμασίας και το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς στη φυσική κατάσταση θα γίνει στην Πτολεμαΐδα, εκεί όπου ο Πανσερραϊκός θα βρεθεί στις 19-30 Ιουλίου. Οι νεαποκτηθέντες Ντάνκερλαΐ, Τομάς και Γκοτζαμανίδης έχουν ενταχθεί πλήρως στο πρόγραμμα, ενώ ο Κολομπίνο υπεβλήθη το προηγούμενο διάστημα σε αρθροσκόπηση, ακολουθεί αποθεραπεία και αναμένεται να επιστρέψει αρχές Αυγούστου σε κανονικό πρόγραμμα».