Εκπλήξεις από τον Τερίμ - Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανσερραϊκό

Φατίχ Τερίμ

i

©intime

Εκπλήξεις από τον Τερίμ - Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανσερραϊκό

Γιώργος Σακελλαρίου 15:57 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:11 - 11.02.2024

Δείτε τις επιλογές του Φατίχ Τερίμ όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Εκπλήξεις από τον Φατίχ Τερίμ στην ενδεκάδα.

Πανσερραϊκός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν το απόγευμα της Κυριακής τα «ξίφη» τους (11/2, 17:00), σε μια σημαντική αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού» γνωρίζει ότι έχει δύσκολο έργο και πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά μπροστά έχει και τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη. 

Έτσι, ο 70χρονος προπονητής άφησε εκτός ενδεκάδας τους Μπακασέτα, Κώτσιρα, Πέρεθ. Στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκινάει τον Βαγιαννίδη, στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα είναι ο Βέρμπιτς, ο οποίος γύρισε από τραυματισμό, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Σπόραρ, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Στο ματς, λοιπόν, από τη μία πλευρά, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε ματς του πρωταθλήματος και θα επιχειρήσει να κάνει ξανά «ζημιά» σε ομάδα του Big-4, όπως με την ΑΕΚ. Οι Σερραίοι βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, έχοντας ως απολογισμό πέντε νίκες, οκτώ ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την σπουδαία επικράτηση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο με 2-0 παραμένοντας στην 3η θέση της κατάταξης και στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στους Πειραιώτες, λοιπόν, ο Τερίμ έχει οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα. Τους Λοντίγκιν, Ακαϊντίν, Ούγκο, Βαγιαννίδη, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Ζέκα, Βιλένα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ακαϊντίν, Ούγκο, Χουάνκαρ, Ζέκα, Βιλένα, Παλάσιος, Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Σπόραρ.