Για να εξασφαλίσει την παραμονή του ο Πανσερραϊκός κόντρα στον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα

Για να εξασφαλίσει την παραμονή του ο Πανσερραϊκός κόντρα στον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:29 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 21.04.2024

Πανσερραϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται το μεσημέρι της Κυριακής (21/4, 15:00) στις Σέρρες, για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (21/4, 15:00) τον και μαθηματικά υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα στις Σέρρες, για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες κόντρα σε Ατρόμητο και ΟΦΗ, την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε να προηγείται με 2-0 κόντρα στους Κρητικούς, χάρη στα τέρματα των Άλεξιτς (22’) και Μπεντανκόρ (33’), όμως δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το τρίποντο και ισοφαρίστηκε για το τελικό 2-2. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα των playouts με 32 βαθμούς.

Όσον αφορά στην αποστολή, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μορέιρα, ο Θυμιάνης που μόλις λίγες ημέρες πριν ξεκίνησε και πάλι προπονήσεις με την ομάδα και οι Χοβάν, Μασκανάκης, Γκοτζαμανίδης, Παπαβασιλείου, Ανάκογλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ντανκερλουι, Στάϊκος, Σοφιανός, Ουεντραόγκο, Μούργος, Ουάρντα, Διαμαντής, Τομάς, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Άλεξιτς, Οικονόμου, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ, Γούλερι, Πηλέας.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις χθεσινές εκτός έδρας νίκες Κηφισιάς και Παναιτωλικού κόντρα σε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα, υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Super League 2.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία, καθώς μετρά μόλις τρεις νίκες σε 30 αγωνιστικές. Την προηγούμενη εβδομάδα οι Ηπειρώτες γνώρισαν την εντός έδρας ήττα (0-1) με γκολ στο 90’+3’ από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στα αγωνιστικά, ο Έλληνας τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τους τραυματίες Ροζάλες, Τσαούση, Τούτου, τους νεαρούς Βρακά, Μίνα, Ναούμη, ενώ για λόγους τακτικής τους Γκάρο, Σούλη, Ντεμίρ και Μπάλα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Κόντε, Μπεγκάλα, Εραμούσπε, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Κύρκος, Λεό, Λιάσος, Νάγκι, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσέρο, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Τζίμας.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Πανσερραϊκός (Γκαρσία, 4-2-3-1): Κατσίκας - Δελιγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης - Ουεντραόγκο, Στάικος - Χατζιστραβός, Τόμας, Ουάρντα - Άλεξιτς

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου, 4-2-3-1): Νάγκι - Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος - Τζίνο, Καραχάλιος - Ροσέρο, Ριένστρα, Παμλίδης - Κόντε