Έπεσε και μαθηματικά ο ΠΑΣ, χαμός για τον... παρτενέρ του: Η βαθμολογία των playouts της Super League

Έπεσε και μαθηματικά ο ΠΑΣ, χαμός για τον... παρτενέρ του: Η βαθμολογία των playouts της Super League

Sportal newsroom 21:31 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 20.04.2024

Δείτε πως διαμορφώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας των playouts της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (20/04) για την 5η αγωνιστική.

Ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις του Σαββάτου (20/04) για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League!

Και παρότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε αγωνιστική δράση σήμερα είναι και αυτός που... πληγώθηκε περισσότερο απ' όλους, καθώς οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός του στη Super League 2. Είναι και μαθηματικά βέβαιο πλέον πως ο «Άγιαξ» της Ηπείρου δεν θα βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία από την επόμενη σεζόν, αλλά στη δεύτερη.

Από 'κει και πέρα, η αγωνία έχει κορυφωθεί για το ποιος θα είναι ο... παρτενέρ του ΠΑΣ στον υποβιβασμό. Η Κηφισιά πήρε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου με 2-1 στο τελευταίο χρονικό ματς της ημέρας και έβαλε... φωτιά στη «μάχη» της παραμονής, ενώ ο Παναιτωλικός πήρε επίσης μεγάλο «διπλό» στην Τρίπολη, νικώντας 2-0 τον Αστέρα και ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του Βόλου στην Κρήτη.

Έτσι, η Κηφισιά βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, ο Βόλος είναι στη 12η θέση με 29 βαθμούς και ο Παναιτωλικός είναι 11ος με 30 βαθμούς. Και όλα αυτά ενώ μένουν μόνο δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της διαδικασίας των playouts...

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS ΤΗΣ SUPER LEAGUE