Περνάνε εργομετρικά και ετοιμάζονται για την πρώτη προπόνηση οι παίκτες του Πανσερραϊκού

Πανσερραϊκός

i

©intime

Περνάνε εργομετρικά και ετοιμάζονται για την πρώτη προπόνηση οι παίκτες του Πανσερραϊκού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:45 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 30.06.2023

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού την Παρασκευή (30/6) και το Σάββατο (1/7) θα περάσουν από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ ενόψει της πρώτης προπόνησης για τη νέα σεζόν.

Ο Πανσερραϊκός μετά από το 2011 θα παίξει  για πρώτη φορά στη Super League. Η ομάδα των Σερρών βγήκε πρώτη στον βόρειο όμιλο της Super League 2 και εξασφάλισε τη θέση της στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού λοιπόν ετοιμάζονται ενόψει της νέας σεζόν. Την Παρασκευή (30/6) και το Σάββατο (1/7) οι είκοσι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο θα περάσουν από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ σε ένα ειδικό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα την Τρίτη (4/7) θα γίνει η πρώτη προπόνηση με την ώρα και τον χώρο να ανακοινώνονται στη συνέχεια. 

Οι παίκτες που θα βρεθούν στα εργομετρικά: Τσομπανίδης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Λυμπεράκης, Παντεκίδης, Αυλωνίτης, Δεληγιαννίδης, Οικονόμου, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Ανάκογλου, Νάτσος, Μασκανάκης, Μούργος, Σοφιανός, Στάϊκος, Μπαϊροβιτς, Λιούμης, Γιανναρακης, Τσαγκαλιδης

Την ίδια ώρα λοιπόν στην ομάδα των Σερρών υπάρχουν δύο αποχωρήσεις, με τον Ζέρη και τον Γιαννίκογλου να φεύγουν από τον Πανσερραϊκό. Παράλληλα ο Τσιγγάρας είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας. Πιο αναλυτικά η περίπτωσή του θα κριθεί από την επίδοσή του στην προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ

Καθώς αν ο Ράζβαν Λουτσέσκου κρίνει πως δεν χωράει στα πλάνα του, τότε η περίπτωση να φύγει δανεικός για ακόμα μια φορά δεν μοιάζει καθόλου απίθανη. Τέλος ένα θέμα που απασχολεί τον Πανσερραϊκό είναι και ο προπονητής. Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι το όνομα που ακούγεται πιο πολύ για να αναλάβει την ομάδα.