ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Βράζουν στην Ένωση, νέα ανάρτηση μετά το γκολ που δεν μέτρησε και την κάρτα στον Αουγκούστο - «Η μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή»

Οργή στην ΑΕΚ για τον Κουλμπάκοφ.

i

©intime

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Βράζουν στην Ένωση, νέα ανάρτηση μετά το γκολ που δεν μέτρησε και την κάρτα στον Αουγκούστο - «Η μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή»

Γιώργος Σακελλαρίου 20:32 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:33 - 02.04.2023

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η Ένωση συνέχισε τις αναρτήσεις με αφορμή τη διαιτησία του Κουλμπάκοφ.

Στην ΑΕΚ ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως ακυρώθηκε το γκολ του Άμραμπατ στο 7'

Σαν να μην έφτανε αυτό, στην ΑΕΚ φωνάζουν για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αουγκούστο γι' αγκωνιά στον Άμραμπατ, αλλά ο Κουλμπάκοφ δεν την έδειξε και προκάλεσε ξανά την έκρηξη της Ένωσης. 

Αναλυτικά οι αναρτήσεις της ΠΑΕ AEK στα social media: «Η συνέχεια του ματς της Τούμπας μετά από αυτό που είδαμε, προκαλεί τη νοημοσύνη όσων το παρακολουθούν. Έχουμε ζήσει την μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Είναι κωμικοτραγικό απλά…», αναφέρθηκε για το γκολ.

Σε ό,τι αφορά την φάση με τον Αουγκούστο, στην ΑΕΚ τόνισαν: «36’ Ο Αουγκούστο ρίχνει αγκωνιά στον Άμραμπατ, ο Κουλμπάκοφ δεν του δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα!».

Στο τέλος του ημιχρόνου και με το αποτέλεσμα στο 0-0, η ΑΕΚ επισήμανε: «Το παιχνίδι έχει ήδη σημαδευτεί ανεξίτηλα και έχει αλλοιωθεί ξεκάθαρα από την απίστευτη απόφαση – σκάνδαλο του Κουλμπάκοφ, ο οποίος ακύρωσε καθαρό γκολ της ΑΕΚ στο 7’».