Αλμέιδα: «Έπρεπε να το πιστέψουμε λίγο περισσότερο»
i

© Intime

Αλμέιδα: «Έπρεπε να το πιστέψουμε λίγο περισσότερο»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 22:10 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 11.02.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και τόνισε ότι η ομάδα του έπρεπε ίσως να έχει λίγο περισσότερη πίστη.

Η ΑΕΚ με γκολ του Ελίασον κρατούσε μία τεράστια νίκη και την κορυφής στα χέρια της, αλλά ο Κεντζιόρα στο 89’ έφερε το ματς στα ίσια και ο ΠΑΟΚ παρέμεινε πρώτος.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας του και τόνισε ότι ίσως οι παίκτες του έπρεπε να είχαν λίγο περισσότερη πίστη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα μεγάλο ματς. Που κάθε μία ομάδα προσπάθησε να επιβάλλει το στυλ της. Εμείς τα καταφέραμε σε κάποια στιγμή, έπειτα όμως ήρθε αυτή η ισοπαλία με στατική φάση. Αλλά η ομάδα σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Είχε περισσότερες φάσεις, περισσότερη κατοχή. Δεν προσπαθούσε να φάει χρόνο. Πρέπει να συνεχίσουμε. 

Συνεχίσαμε να επιμένουμε με το ίδιο στυλ και πιστεύω ότι μας έλειψε λίγο περισσότερο να το πιστέψουμε. Στο β' μέρος ξέραμε πως μάρκαρε ο αντίπαλος και βρήκαμε αυτή τη φάση (του γκολ). Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Λουτσέσκου είπε:

«Έχω δύο απόψεις, μία επαγγελματική που λέει ότι παίζαμε κόντρα μία οργανωμένη ομάδα που βασίζεται στα φυσικά της προσόντα, αν δεν μπορείς να κερδίσεις να μην χάσεις το παιχνίδι. Από την άλλη συναισθηματικά, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο, στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, χάσαμε δύο βαθμούς.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα το σημερινό παιχνίδι για να κρίνω τι έρχεται, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, κάθε παιχνίδι είναι μάχη, απομένουν 14 παιχνίδια. Μετά την Άιντραχτ ήμασταν χαρούμενοι που περάσαμε στην επόμενη φάση του Conference και δεν θα είχαμε τον Φλεβάρη παιχνίδια. Είχαμε την ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι σε αυτές τις μάχες».

🔴ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1: Ο Κεντζιόρα απένειμε δικαιοσύνη, κερδισμένος ο Παναθηναϊκός και... Μεντιλίμπαρ