Ανέτοιμος ο Μουκουντί, με ενοχλήσεις ο Φερνάντες, έμειναν εκτός αποστολής της ΑΕΚ

Αρόλντ Μουκουντί

i

©Intime

Ανέτοιμος ο Μουκουντί, με ενοχλήσεις ο Φερνάντες, έμειναν εκτός αποστολής της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 19:20 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 11.02.2024

Χωρίς τον Μουκουντί και τον Φερνάντες η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Καμερουνέζος στόπερ ήταν ανέτοιμος και ο Ισπανός είχε ενοχλήσεις

Δεν ήταν τελικά μόνο αυτά των τραυματίων Άμραμπατ και Σιμάνσκι, τα μοναδικά ονόματα που έπρεπε να μπουν στο απουσιολόγιο του Ματίας Αλμέιδα. Εκτός "μάχης" της Τούμπας έμεινε και ο Αρόλντ Μουκουντί, αλλά και ο Πάολο Φερνάντες. Για διαφορετικούς λόγους. 

Ο Καμερουνέζος, που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα, κρίθηκε ανέτοιμος. Ετσι κι αλλιώς ο Αλμέιδα είχε αποφασίσει να δώσει θέση βασικού στον Άλεξ Κάλενς, στο πλευρό του Ντομαγκόι Βίντα στο κέντρο της άμυνας. Ενώ στον πάγκο θα υπάρχει ο πολύ πιο έτοιμος Μήτογλου. Όσο για τον Φερνάντες, υπέφερε από κάποιες ενοχλήσεις, που τον κράτησαν τελευταία στιγμή εκτός μάχης. Επίσης εκτός αποστολής, για λόγους τακτικής, έμεινε και ο Γαλανόπουλος με τον Φαν Βέερτ. 

Όσο για τον Εχσάν Χατζισαφί, επίσης δεν ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη. Ο Αλμέιδα προτίμησε να συμπληρώσει την πεντάδα των ξένων, με τον πιο έτοιμο Ζίνι, καθώς ο Ιρανός ακραίος μπακ, είχε προλάβει να κάνει μόλις δυο προπονήσεις στα Σπάτα, μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα.