Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:03 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 11.02.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής (11/2, 20:30) στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Σε ένα ντέρμπι κορυφής ουσιαστικά, αφού θα «κονταροχτυπηθούν» οι δύο πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από τη μία η Ένωση, που τρέχει ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων, βρίσκεται στη 2η θέση με 50 βαθμούς και θέλει τη νίκη, προκειμένου να πατήσει εκείνη στην κορυφή και από την άλλη ο Δικέφαλος του βορρά, ο οποίος μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες και θέλει το «τρίποντο», ώστε να παραμείνει στην πρώτη θέση και να αυξήσει τη διαφορά του στους πέντε βαθμούς από τους «κιτρινόμαυρους».

Λίγο πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός τεχνικός μετρά αρκετές σημαντικές επιστροφές (Βίντα, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Χατζισαφί), αλλά έχει και πέντε ονόματα στο απουσιολόγιο του. Ο λόγος για τους Νορντίν Άμραμπατ και Νταμιάν Σιμάνσκι, που ήταν εξ αρχής εκτός, ενώ εκτός έμειναν και οι Μουκουντί, Φερνάντες, Γαλανόπουλος, Εχσάν Χατζισαφί και Τομ Φαν Βέερτ.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Πήλιο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Γιόνσον-Πινέδα θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ελίασον (δεξιά) και Γκατσίνοβιτς (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία με τον Τσούμπερ από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.

🔴Sportal Sunday Live με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και όλο το ρεπορτάζ από την Τούμπα