Χωρίς Σαμάτα κόντρα σε Άρη ο ΠΑΟΚ

Ο Σαμάτα με τον Μπάμπα.

i

©intime

Χωρίς Σαμάτα κόντρα σε Άρη ο ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη.

Χωρίς τον Άλι Σαμάτα που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του στη μέση, αλλά και τους Σάστρε-Μιχαηλίδη θα αντιμετωπίσει τον Άρη ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 1η αγωνιστική των Play Offs. Εκτός φυσικά και ο Εκόνγκ, που χάνει τη σεζόν λόγω της θλάσης τρίτου βαθμού που είχε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (10.03) υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, για την 1η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24 και θέλει να μπει με τον καλύτερο τρόπο στο μίνι πρωτάθλημα.

Κάτω από δυνατή βροχή διεξήχθει η προπόνηση του Σαββάτου (09.03). Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Άλι Σαμάτα ακολούθησε μέρος της προπόνησης και δε θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου. Εκτός αποστολής κι οι Σάστρε , Εκόνγκ και Μιχαηλίδης που συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

«Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.