Δεν σταματά τη διαχείριση του ρόστερ ο Λουτσέσκου

Λουτσέσκου

i

© Intime

Δεν σταματά τη διαχείριση του ρόστερ ο Λουτσέσκου

Μάνος Τσαλγατίδης 19:45 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 09.03.2024

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον αγώνα κόντρα στον Άρη και ο Ράζβαν Λουτσέσκου προσανατολίζεται σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη την Κυριακή 10 Μαρτίου για την 1η αγωνιστική των Play Offs στην άδεια Τούμπα, αφού η ΔΕΑΒ αποφάσισε να τιμωρήσει τον Δικέφαλο για μια κροτίδα που πυροδοτήθηκε στην κερκίδα. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν τη νίκη, προκειμένου να μείνουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και για να ανέβει η ψυχολογία τους, μετά την ήττα με 2-0 από τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ.

Είναι γνωστό από την αρχή της σεζόν, πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου κάνει διαχείριση του έμψυχου υλικού της ομάδας του, προκειμένου να δίνει ανάσες, να έχει τους πάντες ετοιμοπόλεμους, αλλά και για να ελαττωθεί ο κίνδυνος μυϊκών τραυματισμών. Έτσι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ προσανατολίζεται σε φρεσκάρισμα της ενδεκάδας του αναφορικά με αυτήν που παρέταξε στην Κροατία.

Θυμίζουμε πως στο αγώνα κόντρα στην Ντιναμό ξεκίνησαν οι Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Ότο. Μεϊτέ, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Μπράντον.

Για τον αγώνα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» διεκδικούν φανέλα βασικού οι Ράφα, Σβαμπ, Αντόνιο, Ντεσπόντοφ, αλλά και ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Γίνεται κατανοητό πως με τον ΠΑΟΚ να έχει δύο παιχνίδια υψηλής έντασης σε μικρό χρονικό διάστημα (Άρης την Κυριακή, Ντιναμό Ζάγκρεμπ) την Πέμπτη, ο Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί τους ποδοσφαιριστές του, καθώς πρόκειται για δύο... τελικούς για το «ασπρόμαυρο» γκρουπ.