Κατηγορηματικό «όχι» του ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια!

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©Intime

Κατηγορηματικό «όχι» του ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια!

Μάνος Τσαλγατίδης 18:03 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 12.06.2023

Η Red Bull Σάλτσμπουργκ ενδιαφέρθηκε για τον Κωνσταντέλια, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικά αρνητικός!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ένα από τα μεγάλα project του ευρωπαϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου και προφανώς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον  ομάδων από το εξωτερικό, που τον έχουν βάλει στις λίστες τους.

Μία από αυτές είναι και η Red Bull Σάλτσμπουργκ, που τον παρακολουθούσε στενά όλη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες φορές που άνθρωποι του εν λόγω συλλόγου βρέθηκαν στην Ελλάδα για να τον παρακολουθήσουν, τόσο σε εντός, όσο και σε εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ.

Η Σάλτσμπουργκ λοιπόν είναι διατεθειμένη να προσφέρει 8.5 με 9 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον ταλαντούχο διεθνή μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, έγινε μια προφορική επαφή των αυστριακών με τον ΠΑΟΚ, αλλά η απάντηση των ανθρώπων του Δικεφάλου ήταν ένα ηχηρό όχι! Οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν αυτό το πόσο εξαιρετικά μικρό και δεν μπαίνουν καν σε κουβέντα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως πρόθεση των επιτελών του Δικεφάλου είναι να πωλήσουν το μεγάλο ταλέντου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αντιθέτως οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν πως τη σεζόν που έρχεται ο Κωνσταντέλιας μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη χρηματιστηριακή του αξία, καθώς θα έχει ήδη ένα χρόνο εμπειρίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ στόχος είναι οι «ασπρόμαυροι» να αγωνιστούν και στην Ευρώπη. Σαφώς αν γίνει αυτό και ο νεαρός μεσοεπιθετικός λάμψει στους ευρωπαϊκούς αγώνες, η τιμή του θα εκτοξευθεί.

Με αυτή την απάντηση ο ΠΑΟΚ ήθελε να στείλει και ένα... μήνυμα στην αγορά πως δεν μπαίνει σε συζητήσεις με τόσο χαμηλά νούμερα. Άλλωστε, οι απαιτήσεις του τη δεδομένη με εντολή Ιβάν Σαββίη είναι πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ! Πάντως, στην Τούμπα είναι προετοιμασμένοι για ένα... καυτό καλοκαίρι αναφορικά με τον Κωνσταντέλια.