Όλα δείχνουν ανατροπή με Μπράντον Τόμας στον ΠΑΟΚ – Τελικές επαφές για την ανανέωση

Όλα δείχνουν ανατροπή με Μπράντον Τόμας στον ΠΑΟΚ – Τελικές επαφές για την ανανέωση

Μάνος Τσαλγατίδης 16:11 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 12.06.2023

Ο Μπράντον Τόμας έριξε τις απαιτήσεις του και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ καίγεται για την απόκτηση βασικού επιθετικού.

Ο στόχος φυσικά ήταν δύο φορ, αλλά σε αντίθεση με τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος αποτελεί παρελθόν, όλα δείχνουν ότι υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση του Μπράντον Τόμας.

Ο ΠΑΟΚ και η πλευρά του Ισπανού επιθετικού, το συμβόλαιο του οποίου λήγει, είναι στο τελικό στάδιο συζητήσεων για την ανανέωση της συνεργασίας και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ή το αργότερο μέχρι την Τετάρτη να υπάρξουν εξελίξεις.

 Το σίγουρο είναι ότι ο 28χρονος επιθετικός έριξε αρκετά τις απαιτήσεις του, κοντά στα θέλω του ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί συμφωνία με ετήσιες αποδοχές κοντά στις 500.000 ευρώ ετησίως και απομένει να διευκρινιστεί αν το deal θα είναι για 1+1 χρόνια που επιθυμούν οι Θεσσαλονικείς ή κλειστό διετές όπως θέλει ο παίκτης.

Κάποιες πηγές, πάντως, προχωρούν το θέμα και τονίζουν ότι ουσιαστικά έχει «κλειδώσει» η παραμονή του Μπράντον Τόμας στην Τούμπα. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο και με δεδομένη την πρόθεση να εξελιχθεί ο νεαρός Στέφανος Τζίμας, ο ΠΑΟΚ θα τρέξει για έναν επιθετικό που θα έχει το εύκολο γκολ.

Θυμίζουμε ότι ο Τόμας ήρθε για έναν χρόνο το περασμένο καλοκαίρι και από τη στιγμή που παραχωρήθηκε ο Τσόλακ στη Ρέιντζερς. Ο Ισπανός, με αγγλική καταγωγή, φορ δεν έκανε τρομερή διαφορά, αλλά είχε αξιοπρεπή παρουσία και σε 37 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέτρησε 12 γκολ.

Να σημειώσουμε, παράλληλα, ότι ο Φινλανδός φορ Τεέμου Πούκι, που έμεινε ελεύθερος από τη Νόριτς κι ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ βαδίζει προς MLS, ενώ ο Μίκαελ Κρμέντσικ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο για τον Απόλλωνα Λεμεσού.