Ράσταβατς: «Γιατί μας νίκησε ο ΠΑΟΚ...»
i

© ΙΝΤΙΜΕ

Ράσταβατς: «Γιατί μας νίκησε ο ΠΑΟΚ...»

Sportal newsroom 00:25 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 21.08.2023

Τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟΚ έφτασε στη δίκαιη νίκη επί της ομάδας του εξήγησε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς.

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ο Μίλαν Ράσταβατς, εξηγώντας παράλληλα ότι όλα κρίθηκαν στην αναμέτρηση από την απόδοση των γηπεδούχων.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Αστέρας Τρίπολης έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το ματς, στη φάση του χαμένου πέναλτι του Μιριτέλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος από εμάς, δίκαια μας κέρδισε. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει πιο μεγάλη ταχύτητα και σίγουρα περισσότερα επίσημα ματς από εμάς.

Ήμασταν ανταγωνιστικοί, κάναμε ευκαιρίες με σημαντικότερη το χαμένο πέναλτι που θα μπορούσε να μας δώσει ένα γκολ και δεν ξέραμε τι θα γίνει αν το σκορ γινόταν 1-1. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε φάσεις, αλλά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες μας. Πλέον εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σηκώσουμε το κεφάλι και να δούμε το επόμενο ματς που για εμάς είναι 100% σημαντικό.

Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη, έχω περάσει τέσσερα υπέροχα χρόνια στον ΠΑΟΚ και περιστοιχίζομαι από ανθρώπους που με αγαπάνε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:45 - 20.08.2023

Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη, έχω περάσει τέσσερα υπέροχα χρόνια στον ΠΑΟΚ και περιστοιχίζομαι από ανθρώπους που με αγαπάνε»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στη κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ επίσης σχολίασε το γεγονός πως έγινε ο πρώτος προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Περισσότερο το ματς κρίθηκε από την απόδοση του ΠΑΟΚ ειδικά στο δεύτερο μέρος. Εμείς δεν μπορούμε ακμα να ανταποκριθούμε σε αυτό τον ρυθμό που έχει ο ΠΑΟΚ λόγω των αγώνων που έχει στην Ευρώπη. Ο τρόπος προσέγγισης του ΠΑΟΚ δεν άλλαξε, αυτό που έκρινε το ματς ήταν η διαφορά ταχύτητας».