«Πάρτι» του ΠΑΟΚ Β΄ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου και πρεμιέρα με το δεξί στη Super League 2

Παίκτες ΠΑΟΚ Β΄

i

© Intime

«Πάρτι» του ΠΑΟΚ Β΄ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου και πρεμιέρα με το δεξί στη Super League 2

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:01 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 25.09.2023

Ο ΠΑΟΚ Β΄ επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου στην πρεμιέρα της Super League 2 (4-0) και ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ Β΄ ήταν επιβλητικός και πήρε τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου (4-0), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League 2.

Με σκόρερ τους Τσοπούρογλου, Παναγιώτου, Γκορντεζιάνι και Δαρέλα, η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Απόλλωνα και ξεκίνησε εμφατικά το πρωτάθλημα.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ Β΄ έδειξε τις διαθέσεις του από νωρίς. Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Δαρέλας βρήκε με ωραία μπαλιά τον Τσοπούρογλου στην πλάτη της άμυνας, με τον νεαρό να πλασάρει για το 1-0

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να «απαντήσουν», ωστόσο τα βρήκαν... σκούρα στο επιθετικό κομμάτι.

Στο 27ο λεπτό, οι «ασπρόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Παναγιώτου. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τασιούρα από τα δεξιά, ο νεαρός αμυντικός νίκησε τους πάντες στην εναέρια μονομαχία κι έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Ο Δικέφαλος είχε την υπεροχή σε ολόκληρο το 90λεπτο και ήταν το απόλυτο αφεντικό. 

Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λέπτου, ο Γκορντεζιάνι μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έμεινε όρθιος και πλάσαρε όμορφα στην απέναντι γωνία για το 3-0.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη δεν σταμάτησε να πιέζει και στο 62ο λεπτό, ο Δαρέλας διαμόρφωσε το 4-0 έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Δικεφάλου.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β΄: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Νινούα, Γρόσδης, Δαρέλας, Τσοπούρολγου, Πανίδης, Γκορντεζιάνι

Απόλλων Πόντου: Κινάλης, Καλογέρης, Τζαλοσι, Καρδάρης, Αμαραντίδης, Λαμπίρης, Μουμίν, Αλμπάνης, Ίννος, Ραφαέλ, Ντε Τομάς

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (2ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ