Λουτσέσκου: «Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που γίνεται στον Βόλο με τις πλημμύρες» - Η... απειλή του Τάισον στον τεχνικό του ΠΑΟΚ και το μήνυμα του Μπράτσου
i

©intime

Λουτσέσκου: «Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που γίνεται στον Βόλο με τις πλημμύρες» - Η... απειλή του Τάισον στον τεχνικό του ΠΑΟΚ και το μήνυμα του Μπράτσου

Μάνος Τσαλγατίδης 23:30 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 28.09.2023

Οι ατάκες του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Κώστα Μπράτσου για το ματς ΠΑΟΚ – Βόλος και τις πλημμύρες στην πόλη της Μαγνησίας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Βόλο εξέφρασε την συμπαράστασή του στην πόλη της Μαγνησίας, που πλήττεται από την κακοκαιρία Elias.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Είμαι ικανοποιημένος από το ματς, αλλά μόλις έμαθα την κατάσταση που επικρατεί στον Βόλο από τον φίλο μου, Κυριάκο, και είμαι πολύ στεναχωρημένος, δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό που συμβαίνει πάλι με τις πλημμύρες.

Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να έχουν την δύναμη να ξανασταθούν στα πόδια τους. Όσον αφορά το ματς, παίξαμε καλά και κερδίσαμε 3-0, αλλά είναι προτιμότερο να σταματήσουμε εδώ».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στον Τάισον στη συνέντευξη Τύπου: «Κάθε παιχνίδι ειναι διαφορετικά και έχει την δικη του ιστορία. Στα Γιάννενα το παιχνίδι έληξε 3-1 αλλά θα μπορουσαμε να βάλουμε και αλλα γκολ με νίκη που ήταν σημαντική, σήμερα κερδίσαμε με 3-0 και πρέπει να πάρουμε τα καλά και να προχωρήσουμε. Να καταγράψουμε τα θετικά και να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Αυτή η ομάδα δείχνει να βελτιώνεται σταδιακά, έχει πολλά πράγματα ακόμα να βελτιώσει. Είμαστε μια νέα ομάδα που έχει πολλά να δώσει ακόμα, αλλά αυτές οι διακοπες για τις εθνικές μας εμποδίζουν γιατί φεύγουν παίκτες για τις εθνικές». 

Για το πρώτο γκολ του Σαμάτα και την πρόοδο του Κουλιεράκη στις στατικές φάσεις: «Η δουλειά γίνεται πάντα από εμάς, εξαρτάται το γκολ όμως από και από την αυτοπεποιθηση και την τύχη. Συνεχίζεται η δουλειά και αυτό ισχύει για τον Κουλιεράκη. Εξαιρετικό το ότι σκόραρε ο Σαματα, εγω σαν προπονητής αυτό που του ειπα ειναι να συνεχίζει να δουλευει για την ομάδα. Για την ψυχολογία του ειναι πάντως πολύ σημαντικό ότι πέτυχε το πρωτο του γκολ». 

Για την ενδεκάδα: «Πρέπει να σκέφτομαι τις επόμενες μέρες, δεν έχει να κάνει μόνο με το επόμενο παιχνίδι. Όταν σκεφτόμαστε την κατάσταση με αυτό το γεμάτο πρόγραμμα πρέπει να έχουμε την ομάδα φρέσκια και στα πόδια και στο πνεύμα. Πρέπει να είμαστε με ένταση, με αποφασιστικότητα και με φρεσκάδα σε κάθε ματς. Θα πρέπει να κάνουμε τις επιλογές μας βάσει του προγραμμάτος». 

Για το τετ α τετ με τον Τάισον μετά το ματς: «Ρωτήστε τον φίλο σας τον Τσονάκα τι μου είπε και τι του απάντησα εγώ όταν συζητήσαμε, ο Τάισον μου είπε χαριτολογώντας να μην τον ξαναβγάλω αλλαγή!».

Ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος με τη σειρά του σχολίασε:

«Προς σεβασμό στην ιδιότητα σας, θα μου επιτρέψετε να κάνω ένα απλό σχόλιο για το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση μιας μεγάλης ομάδας, αλλά από την στιγμή που δεχτήκαμε δυο γκολ σε λιγα λεπτά, ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Αναγκαστήκαμε μετά να πάμε σε μια διαχείριση.

Θέλω μέσα από αυτό το βήμα να ευχηθώ στους συντοπίτες μου δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δυσκολες στιγμές που περνάνε αυτή την μέρα. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στον Βόλο, θα μείνουμε στην Θεσσαλονίκη το βράδυ. Οι παίκτες είχαν δυσκολίες, όπως όλοι οι εργαζόμενοι, όπως όλοι οι πολίτες.

Όταν όλοι δεν είχαν νερό, δεν είχαμε και εμείς, όταν όλοι δεν είχαν ρεύμα, δεν είχαμε και εμείς. Δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα ό,τι συμβαίνει εκτός γηπέδου. Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι είχε ένα σταθερό κορμό και ο τρόπος παιχνιδιού του είναι ίδια με φέτος με πέρσι. Φέτος έχει προσθέσει λύσεις που θα τον βοηθήσουν και στην Ευρώπη.

Σε ό,τι αφορά την δική μας ομάδα, είχαμε κάποιες αφίξεις στο τέλος των μεταγραφών και θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, γιατί πρέπει να προσαρμοστούν αυτοι οι νέοι παίκτες στα όσα ζητάμε».