Δεν μένει στον ΠΑΟΚ ο Τζίμας, ξανά δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα

Παναγιώτης Τζίμας

i

© Intime

Δεν μένει στον ΠΑΟΚ ο Τζίμας, ξανά δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:58 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 20.07.2023

Ο Παναγιώτης Τζίμας θα επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον «έκοψε» από τον ΠΑΟΚ.

Βαλίτσες για Ήπειρο ετοιμάζει ξανά ο Παναγιώτης Τζίμας, αφού ο Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε την απόφαση να μην τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ και ο δανεισμός του στον ΠΑΣ Γιάννινα θα επαναληφθεί για δεύτερη σεζόν.

Ο Έλληνας άσος ενημερώθηκε την Πέμπτη (20/7) πως δεν είναι στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού για τη σεζόν 2023-24 και ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να πάει στον «Άγιαξ» της Ηπείρου, όπου ξέρει τα... κατατόπια και αυτό θα του επιτρέψει να ενσωματωθεί πολύ γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι, το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal των δύο πλευρών, προκειμένου ο Παναγιώτης Τζίμας να βρεθεί στην προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα στην Πολωνία.

Η πρώτη του Σαμάτα και οι αποφάσεις του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα, ο Άλι Σαμάτα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες και ετοιμάζεται και αυτός ενόψει των αγώνων με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μάλιστα... έκοψε μια τετράδα ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. ο λόγος γίνεται για τους Παναγιώτου, Γκορντεζιάνι, Κανίς και Π.Τζίμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε στη βάση του. Το αθλητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία γέμισε και η ομάδα μπήκε στη τελική ευθεία για τα παιχνίδια κόντρα στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Με τον Άλι Σαμάτα να συμμετέχει για πρώτη φορά με την ομάδα, διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης (20.07), η οποία περιελάμβανε δουλειά σε δύο γκρουπ, τα οποία δούλεψαν εναλλάξ στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής και τουρνουά τριών ομάδων στο φινάλε.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ λόγω καθυστέρησης στην πτήση του, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ μόνος δούλεψε ο Ζόαν Σάστρε, το όνομα του οποίου είναι το μοναδικό στο ιατρικό δελτίο.

Τέλος οι Παναγιώτου, Γκορντεζιάνι, Κανίς και Π.Τζίμας ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν να προπονούνται με την Α Ομάδα μετά από απόφαση του τεχνικού επιτελείου.

Την Παρασκευή (21.07) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία».