Πρώτη προπόνηση για τον Σαμάτα - Τα διαρκείας που έφτασε ο ΠΑΟΚ (vid)

Πρώτη προπόνηση για τον Σαμάτα - Τα διαρκείας που έφτασε ο ΠΑΟΚ (vid)

Sportal newsroom 20:47 - 20.07.2023

Ο Άλι Σαμάτα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει διαθέσει 5.000 διαρκείας.

Ο Άλι Σαμάτα έπιασε δουλειά.

Ο Τανζανός φορ του ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ασπρόμαυρη φανέλα, αφού πρώτα γνωρίστηκε με το τεχνικό τιμ και τους νέους του συμπαίκτες. Ο ίδιος έδειξε ευδιάθετος, είναι σε καλή κατάσταση, όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά και θα δηλωθεί για τα ματς με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Με την παρουσία του ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ένα σημαντικό όπλο στα χέρια του με έναν δυναμικό επιθετικό.  

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, παράλληλα, αν κι επικρατεί μία παγωμάρα εξαιτίας των μεταγραφικών και κυρίως του τρόπου που τελείωσε η περασμένη σεζόν, δείχνει διάθεση να στηρίξει.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ΠΑΕ έφτασε τις 5.000 κάρτες. Ένας αριθμός που κρίνεται ικανοποιητικός στην παρούσα φάση, λίγο πριν το πρώτο επίσημο ματς και έναν μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες: Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, Stoiximan Super League Playoffs, Κυπέλλου, Φιλικούς, Προκριματικούς UEFA Conference League, Φάσης των ομίλων UEFA Conference League.